Neler Yeni

Kilo Almaya Yönelik En İyi Antremanlar

keremartn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem Artan
Merhaba, kilo alma sürecindeyim bunun yanında ağır antrenmanları yapmak istiyorum. Fakat spor salonuna gitmeyeceğim. Evde ağırlıklarım var. Sizce en uygun antrenmanlar hangisi?

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Furkan Özlü
Ekmek ye, şekerli beslen, hareket etme ve uyu :D

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,792
İsim
Emir
Kilo almaya yönelik antrenman nasıl oluyor?Kilo alma sürecinde aynı programı yaparsın sadece tekrarlar daha düşük ve daha ağır kilolarda girersin

keremartn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem Artan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilo almaya yönelik antrenman nasıl oluyor?Kilo alma sürecinde aynı programı yaparsın sadece tekrarlar daha düşük ve daha ağır kilolarda girersin
Bu süreci hızlandıracak şeyler yani, ayrıca dediğim gibi evdeyim.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Calisthenics yapabilirsin evde parkta sokaklarda ama kilo almayla antrenmanın pek alakası yok paran varsa kas olarak kilo alırsın paran yoksa yağ olarak alırsın. Düzenli beslenip kas olarak alayım dersen seni zorlu bir süreç bekliyor yağ olarak almak istersen özel tariflerimi atabilirim spor geçmişin yoksa ağır antrenman yapman zor zaten
bu tarz programlar yapabilirsin

thecarlos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Furkan Özlü
Calisthenics yapabilirsin evde parkta sokaklarda ama kilo almayla antrenmanın pek alakası yok paran varsa kas olarak kilo alırsın paran yoksa yağ olarak alırsın. Düzenli beslenip kas olarak alayım dersen seni zorlu bir süreç bekliyor yağ olarak almak istersen özel tariflerimi atabilirim spor geçmişin yoksa ağır antrenman yapman zor zaten
Hayır. Yedikleri şeyleri bu hareketlerle atabilir. Kilo alma sürecini bilipte program yapmayı bilmiyorsa zargana olduğunu düşünüüyorum. Bu yüzden yemek yiyip hareket etmemeli.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Hayır. Yedikleri şeyleri bu hareketlerle atabilir. Kilo alma sürecini bilipte program yapmayı bilmiyorsa zargana olduğunu düşünüüyorum. Bu yüzden yemek yiyip hareket etmemeli.
Yağ olarak kilo almak istiyorsa dediğin doğru ama kaslı estetik bi fizik istiyorsa yanlış anladığım kadarıyla bu arkadaş kaslı estetik bir fizik istiyor. Bu hareketlerle yediklerini yakacağı için daha çok yemesi lazım o yüzden dedim paran yoksa yağ varsa kas olarak alırsın diye

Yoksa günde 100gr bebe bisküvisi 60gr fıstık ezmesi bi de gainer içse yemeklerden ekstra kilo alır zaten

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,898
İsim
Emre siyah
spor yaparak mantık olarak kilo alınmaz o.O2

keremartn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem Artan
Kardeşim kör müsün? Antrenman yaparsan nasıl kilo verirsin beynini kullan biraz. Yemek ye hareket etme kilo alırsın.
Çok fena gondikleyesim geldi seni napsak ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tariflerini atarsan memnun olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yağ olarak kilo almak istiyorsa dediğin doğru ama kaslı estetik bi fizik istiyorsa yanlış anladığım kadarıyla bu arkadaş kaslı estetik bir fizik istiyor. Bu hareketlerle yediklerini yakacağı için daha çok yemesi lazım o yüzden dedim paran yoksa yağ varsa kas olarak alırsın diye

Yoksa günde 100gr bebe bisküvisi 60gr fıstık ezmesi bi de gainer içse yemeklerden ekstra kilo alır zaten
Çok doğru anlamışsın para var zaman yok öner bir şeyler bana

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Gökhan Akın
İlgilendiği Kategoriler
fitness sipor
Kardeşim günde temiz şekilde 3500 kalori falan al ve yüksek protein tüket antrenmanını da adam gibi yap kilo alırken kas yaparsın. Spor yapma diyen bilgisizleri dinleme iyi forumlar.

Top Bottom