Ben onu sormadım amaEkmek ye, şekerli beslen, hareket etme ve uyu
Bu süreci hızlandıracak şeyler yani, ayrıca dediğim gibi evdeyim.Kilo almaya yönelik antrenman nasıl oluyor?Kilo alma sürecinde aynı programı yaparsın sadece tekrarlar daha düşük ve daha ağır kilolarda girersin
Kardeşim kör müsün? Antrenman yaparsan nasıl kilo verirsin beynini kullan biraz. Yemek ye hareket etme kilo alırsın.Bu süreci hızlandıracak şeyler yani, ayrıca dediğim gibi evdeyim.
Hayır. Yedikleri şeyleri bu hareketlerle atabilir. Kilo alma sürecini bilipte program yapmayı bilmiyorsa zargana olduğunu düşünüüyorum. Bu yüzden yemek yiyip hareket etmemeli.Calisthenics yapabilirsin evde parkta sokaklarda ama kilo almayla antrenmanın pek alakası yok paran varsa kas olarak kilo alırsın paran yoksa yağ olarak alırsın. Düzenli beslenip kas olarak alayım dersen seni zorlu bir süreç bekliyor yağ olarak almak istersen özel tariflerimi atabilirim spor geçmişin yoksa ağır antrenman yapman zor zatenbu tarz programlar yapabilirsin
öyle bir eşy yok.Kilo alma süreci kilonu koruyan kalorinin +300 alarak kilo alırsın.Bu süreci hızlandıracak şeyler yani, ayrıca dediğim gibi evdeyim.
Yağ olarak kilo almak istiyorsa dediğin doğru ama kaslı estetik bi fizik istiyorsa yanlış anladığım kadarıyla bu arkadaş kaslı estetik bir fizik istiyor. Bu hareketlerle yediklerini yakacağı için daha çok yemesi lazım o yüzden dedim paran yoksa yağ varsa kas olarak alırsın diyeHayır. Yedikleri şeyleri bu hareketlerle atabilir. Kilo alma sürecini bilipte program yapmayı bilmiyorsa zargana olduğunu düşünüüyorum. Bu yüzden yemek yiyip hareket etmemeli.
Çok fena gondikleyesim geldi seni napsak kiKardeşim kör müsün? Antrenman yaparsan nasıl kilo verirsin beynini kullan biraz. Yemek ye hareket etme kilo alırsın.
Tariflerini atarsan memnun olurumCalisthenics yapabilirsin evde parkta sokaklarda ama kilo almayla antrenmanın pek alakası yok paran varsa kas olarak kilo alırsın paran yoksa yağ olarak alırsın. Düzenli beslenip kas olarak alayım dersen seni zorlu bir süreç bekliyor yağ olarak almak istersen özel tariflerimi atabilirim spor geçmişin yoksa ağır antrenman yapman zor zatenbu tarz programlar yapabilirsin
Çok doğru anlamışsın para var zaman yok öner bir şeyler banaYağ olarak kilo almak istiyorsa dediğin doğru ama kaslı estetik bi fizik istiyorsa yanlış anladığım kadarıyla bu arkadaş kaslı estetik bir fizik istiyor. Bu hareketlerle yediklerini yakacağı için daha çok yemesi lazım o yüzden dedim paran yoksa yağ varsa kas olarak alırsın diye
Yoksa günde 100gr bebe bisküvisi 60gr fıstık ezmesi bi de gainer içse yemeklerden ekstra kilo alır zaten