Neler Yeni

Kimliğinde Fotoraf Olmadığı İçin Uçağa Alınmadım

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
XXXX
Selamlar arkadaşlar daha önce çok fazla kez uçuş yaptım yt yd. Uçuş kapısına geçmek için kimlik kontrolu yapılan yerde kimliğinde Fotoraf Olmadığı İçin geçemeyeceğini söyledi ve bende daha önce çok fazla kez bindim sorun olmadı gobi gibi şeyler eoyledim onay almam lazım miş neyse onay alma yerine gittim kadın e okulunu göster babanın e devletinde çocuğu olduğunu goeter gobi gobi sorular sormaya başladı okul kartımı kimlik kartımı gösterdim kadın kabul olmadı bu arada bu olay olmadan önce kapıya gitmek için olan yere girdim sonra canım sıkıldığı için çıktım. Ve şimdi beni uçağa almadı pis kadın nereye şikayet edebilirim para iademi nasıl.alirim 18 yaş altıyım diye kimse tınla miyot beni varmı tanıdığı felan olan

Selamlar arkadaşlar daha önce çok fazla kez uçuş yaptım yt yd. Uçuş kapısına geçmek için kimlik kontrolu yapılan yerde kimliğinde Fotoraf Olmadığı İçin geçemeyeceğini söyledi ve bende daha önce çok fazla kez bindim sorun olmadı gobi gibi şeyler eoyledim onay almam lazım miş neyse onay alma yerine gittim kadın e okulunu göster babanın e devletinde çocuğu olduğunu goeter gobi gobi sorular sormaya başladı okul kartımı kimlik kartımı gösterdim kadın kabul olmadı bu arada bu olay olmadan önce kapıya gitmek için olan yere girdim sonra canım sıkıldığı için çıktım. Ve şimdi beni uçağa almadı pis kadın nereye şikayet edebilirim para iademi nasıl.alirim 18 yaş altıyım diye kimse tınla miyot beni varmı tanıdığı felan olan
havaalanındamısın şimdi

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Tekin Ayber
Büyüde gel :D

Sen yurtdışına tek başına uçmadın herhalde ? Kadın doğru yapmış, sen şükret polis filan işin içine girmemiş, eğer psikytari hastası filansan veya anne babandan habersiz bir iş yapıyorsan ceza verirler...

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyüde gel :D

Sen yurtdışına tek başına uçmadın herhalde ? Kadın doğru yapmış, sen şükret polis filan işin içine girmemiş, eğer psikytari hastası filansan veya anne babandan habersiz bir iş yapıyorsan ceza verirler...
Anne babanın haberi var polis felan girse sıkıntı olmaz tek başına yd uçmasın diye bı şey de yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

havaalanındamısın şimdi
Evet

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,374
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Anne babanın haberi var polis felan girse sıkıntı olmaz tek başına yd uçmasın diye bı şey de yok
Var resit değilsin kanun diye birsey var resit olmayan biri tek basina il degistiremez

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Var resit değilsin kanun diye birsey var resit olmayan biri tek basina il degistiremez
Ne il değistiremezi. Tamam kanka yurt dısina çıkamaz ama sende abartma ya. Bizim amcaoğlu 16 yaşinda her hafta arkadaşları ile araba ile ankada ve istanbula gidiyor.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Tuğra
makatından uydurma 11 yaşlarındayken tek başıma bilet alıp her hafta il değiştiriyordum 2 yıl boyunca böyle yaptım ara ara yeniden gidip geliyorum

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,374
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Ne il değistiremezi. Tamam kanka yurt dısina çıkamaz ama sende abartma ya. Bizim amcaoğlu 16 yaşinda her hafta arkadaşları ile araba ile ankada ve istanbula gidiyor.
nasıl değiştiremez
Öyle bir şey yok. Yıllar önce tek başıma pek çok kez uçakla uçtum.
makatından uydurma 11 yaşlarındayken tek başıma bilet alıp her hafta il değiştiriyordum 2 yıl boyunca böyle yaptım ara ara yeniden gidip geliyorum
Ekran görüntüsü 2025-04-02 133929.png

senin arkadaşın ehliyetsiz araba sürüp başkalarının canına kast ediyor muz cumhuriyetide bunu yakalayamıyorsa benim sorunum değil.Kanunlar bu şekilde arkadaş okuyup noterden muvafakatname çıkarsaydı bileti yanmazdı şimdi uğraşsın dursun

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Tuğra
Alıntıyı görüntüle
senin arkadaşın ehliyetsiz araba sürüp başkalarının canına kast ediyor muz cumhuriyetide bunu yakalayamıyorsa benim sorunum değil.Kanunlar bu şekilde arkadaş okuyup noterden muvafakatname çıkarsaydı bileti yanmazdı şimdi uğraşsın dursun
Malesef güzelim ülkede kanunlar canı isteyince çalışıyor... Ve o kanun her zaman islenmiyorsa o kanunda sorun vardır.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
931
İsim
Ahmet Yıldırım
Alıntıyı görüntüle
Yakalanması zor bir şey degil kankim. Havalimanı, her şey ciddi guvenlik kontrolünde işliyor. Bu yasanın farklı maddeleri olabilir çünkü ben yurtiçinde herhangi bir engelle karşılaşmadım. Aile izini bile olmadan direkt bilet alıp yolxuluk ediyordum. 8 yaşımda şehirler arası otobüs yolculuğu bile yaptım tek başıma. Hatırladığım kadarıyla 13 yaş sınırdı uçak için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,047
Üyeler
171,504
Son üye
Volki6060
Top Bottom