Neler Yeni

KINGDOM COME DELIVERANCE 2 CRACKLENDI !

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,219
İsim
Abdullah Aydoğdu
Geçen seferki gibi kaynak niteliğinde olsun diye kıran gurubun ismini-cismini-sitesini paylaşmayacağım, uyarı veriyor moderatörler. Sadece kırıldığına dair resmi paylaşabilirim. Siteye girip baktığımda gerçekten indirme linklerini koymuşlar ve oyun kırılmış.

1738689907308.png

Bünyamina

80+ Platinum
Türkçe dil desteği eklemişler. Yaklaşık 2.2m fazla kelime varmış. Yani ben normal olarak satın almanızı öneririm.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,219
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkçe dil desteğinden dolayı ben de satın alınmasını öneriyorum ancak oyunun standart versiyonu 1.600 TL. Milletin ekran kartı bu kadar zaten.
Bütçesi olmayan adama bir şey diyemem.

Bünyamina

80+ Platinum
Bütçeniz varsa oyunu satın alın, sonra neden TÜRKÇE gelmiyor diye zırlıyorsunuz.
Öyle demesen daha iyi olur. Zaten kat kat kat fazlasıyla geri dönüş alacaklar. Orijinal olarak alınmasını önerdik. Yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
yakup bulut
turkiyeye ozel fiyatlar geri gelsin steamden oyun almaya geri donerim yoksa korsan devam ederim bu oyun fiyatlari varken oyun satin almak cok zor benim anakartim zaten 3-4bin lira yarisi fiyatina 15-20 saat oynayacagim oyunu aliyorum boyle bisey olurmu

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Bugün epic den Gold sürümünü aldım 2000 küsürdü. Evet fiyatı biraz tuzlu yine de ortada büyük bir emek var bu oyun korsan oynanmamalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
yakup bulut
turkiyeye ozel fiyatlar geri gelsin steamden oyun almaya geri donerim yoksa korsan devam ederim bu oyun fiyatlari varken oyun satin almak cok zor benim anakartim zaten 3-4bin lira yarisi fiyatina 15-20 saat oynayacagim oyunu aliyorum boyle bisey olurmu birkac tane oyun alacagima pcmi upgrade ederim daha iyi

hamburkus

80+
Böyle Türkçe eklenen oyunların kırılıp piyasaya çıkarmaları kötü adamlar uğraşıp türkçe ekliyor crack kullanılıyor

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
Geçen seferki gibi kaynak niteliğinde olsun diye kıran gurubun ismini-cismini-sitesini paylaşmayacağım, uyarı veriyor moderatörler. Sadece kırıldığına dair resmi paylaşabilirim. Siteye girip baktığımda gerçekten indirme linklerini koymuşlar ve oyun kırılmış.

Alıntıyı görüntüle
bunu gidip cracklı oynayan varsa sülalesine selamlar.

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.

Alıntıyı görüntüle
bütçesi olanın kesinlikle crack değil alarak oynamasını tavsiye ederim adamlar piyasa türkçe çevirili oyun yokken 2.2m kelimelik oyuna türkçe çeviri getiriyor illa crack oynayacaksanız onca oyun varken türkçe dil desteği vermeyen spider-man 2 yi oynayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

turkiyeye ozel fiyatlar geri gelsin steamden oyun almaya geri donerim yoksa korsan devam ederim bu oyun fiyatlari varken oyun satin almak cok zor benim anakartim zaten 3-4bin lira yarisi fiyatina 15-20 saat oynayacagim oyunu aliyorum boyle bisey olurmu
enis kirazoğlu video incelemesinde 100+ saat oynadığını yine de oyunda yapılacak çok şey kaldığını söyledi yani 20 saat deyip geçmeyin o oyunları yapmak insanların kaç aylarını alıyor haberiniz var mı?

hamburkus

80+
Top Bottom