Neler Yeni

Kingston A2000 500GB Test sonuçları nasıl?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
SMI nvme flash id bunu indirdim de windows defender trojan buldu. Detayları öğrenemedim. Başka ne yapabilirim?
Daha önce böyle bir soruna karşılaşmadım fakat tahminimce şöyle bir şey oluyor.
SSD bilgilerinize ulaşıp size yazı şeklinde gösterdiği için belirli bir yere erişim istiyor.
Haliyle "Windows Defender" bunu virüs olarak algılıyor, bu işlem sırasında kapatabilirsiniz.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Bildiğim kadarıyla çoğu hatta bütün SSD'lerde böyle olabiliyor.Okuma ve yazma değerleri vaad edilenin biraz altında çıkabiliyor.Eğer vaad ettiği değerin çok altında çıkarsa bu bir sorun demek oluyor.Sizinkin de bir sorun yok sanırsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla çoğu hatta bütün SSD'lerde böyle olabiliyor.Okuma ve yazma değerleri vaad edilenin biraz altında çıkabiliyor.Eğer vaad ettiği değerin çok altında çıkarsa bu bir sorun demek oluyor.Sizinkin de bir sorun yok sanırsam.
Şurada yapılan testteki sonuçlarda sizinkiyle aynı;
Başlık 'Kingston A2000 500GB Nvme M.2 SSD Sorunu !' https://forum.donanimarsivi.com/konu/kingston-a2000-500gb-nvme-m-2-ssd-sorunu.136948/

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
Daha önce böyle bir soruna karşılaşmadım fakat tahminimce şöyle bir şey oluyor.
SSD bilgilerinize ulaşıp size yazı şeklinde gösterdiği için belirli bir yere erişim istiyor.
Haliyle "Windows Defender" bunu virüs olarak algılıyor, bu işlem sırasında kapatabilirsiniz.
1611846681765.png

Başlattım 0 yazıyorum program kapanıyor.

Şurada yapılan testteki sonuçlarda sizinkiyle aynı;
Başlık 'Kingston A2000 500GB Nvme M.2 SSD Sorunu !' https://forum.donanimarsivi.com/konu/kingston-a2000-500gb-nvme-m-2-ssd-sorunu.136948/
Aynen bu konuya da baktım. Teşekkür ederim. Sanırım normal 150 mb kayıp var ama sanırım yapacak bir şey yok. Buna şükür diyelim.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Pc toplayalı sadece 2-3 hafta oldu. İçinde cs go, ac 2, PUBG mobile yüklü sadece.

SSD min okuma değeri normalde 2200 mb yazma değeri ise 2000mb, arka plandaki çoğu uygulamayı kapattım. Test sonuçlarım nasıl? Okuma değeri sanki bir tık düşük gibi geldi.

Bendede ara sıra okuma 2GB a düşüyor böyle bazen tekran 2.2GB oluyor şuan sorun yok denebilir ciddi bir düşüş yok.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
Bendede ara sıra okuma 2GB a düşüyor böyle bazen tekran 2.2GB oluyor şuan sorun yok denebilir ciddi bir düşüş yok.
İlerleyen zamanlarda tekrar test ederim. Sonuçta 5 yıl garantisi var. Bakacağız artık. Param olsun bir tane daha SSD ya da m2 ssd almayı düşünüyorum.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Pc toplayalı sadece 2-3 hafta oldu. İçinde cs go, ac 2, PUBG mobile yüklü sadece.

SSD min okuma değeri normalde 2200 mb yazma değeri ise 2000mb, arka plandaki çoğu uygulamayı kapattım. Test sonuçlarım nasıl? Okuma değeri sanki bir tık düşük gibi geldi.
Fena değil.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İlerleyen zamanlarda tekrar test ederim. Sonuçta 5 yıl garantisi var. Bakacağız artık. Param olsun bir tane daha SSD ya da m2 ssd almayı düşünüyorum.

5 yıl garantiyi bi 2 ye indirelim çünkü burası Türkiye burda 2 yıldan fazla garanti vermiyorlar, yurt dışında isen işler değişir tabii.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
@keremcnsz24 doğru olanı indirmiş miyim? Neden çalışmadı program :(

5 yıl garantiyi bi 2 ye indirelim çünkü burası Türkiye burda 2 yıldan fazla garanti vermiyorlar, yurt dışında isen işler değişir tabii.
Yani sitesinde 5 yıl diyor o yüzden öyle dedim.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
@keremcnsz24 doğru olanı indirmiş miyim? Neden çalışmadı program :(

Yani sitesinde 5 yıl diyor o yüzden öyle dedim.

Yani direk çevirilince öyle oluyor ama türkiyedeki bu ürünleri alıp mağazalara verenler 2 yıl garanti veriyor bu servisler falan.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Top Bottom