Hayır g2 de var.G3 de d ram var mıydı ?
kingston senegad iade edip kioxsiya mı alsam 2tb olan maliyetleri aynı nerdeyse
Eğer işletim sistemini kuracaksan alma ama ayriyeten koyup depolama niyetine kullanacaksan alabilirsin.kingston senegad iade edip kioxsiya mı alsam 2tb olan maliyetleri aynı nerdeyse
yok knkm işletim sistemini kuracağım, işletim sistemi için dramli o Kingston 1000G Renegade almıştımEğer işletim sistemini kuracaksan alma ama ayriyeten koyup depolama niyetine kullanacaksan alabilirsin.
O zaman değiştirme renegade daha iyi bir tercih olur.yok knkm işletim sistemini kuracağım, işletim sistemi için dramli o Kingston 1000G Renegade almıştım
İyiden öte daha olumludur. NV2'nin farklı farklı iç kaliteye sahip versiyonları var ve kötü olan gelebiliyor. Bu tercih edilebilir NV2 yerine.bundan iyi mi?![]()
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.201,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aldığın DRAM'li bir model o yüden sistem için daha efektif ve daha doğru tercih. Bütçen varsa bunu da 2. SSD olarak alabilirsin, yoksa da yine indirimlerde bu tip 2.SSD olarak kullanılacak denk gelir zaten.Az önce kingston Kc3000 aldım 1tb 3k ya aldım sizce hangisi mantıklı