🔥İndirim KIOXIA EXCERIA SATA SSD 480 GB 899TL

Geliyorlar hissediyorum.

M2 yeri olan m2 alsın

itopyanın bu sözde indirimlerine çok gülüyorum. ssd zaten normalde bin liraya satılıyor amazonda. 75-100 tl kupon veriyorlar. onlarla bu fiyata denk geliyor. neymiş fiyatı 1189 tl imiş höğğğğ 290 lira indirim yapmışmış. aslanlarım be şirketi batıracaklar. zararına satış resmen

itopyanın bu sözde indirimlerine çok gülüyorum. ssd zaten normalde bin liraya satılıyor amazonda. 75-100 tl kupon veriyorlar. onlarla bu fiyata denk geliyor. neymiş fiyatı 1189 tl imiş höğğğğ 290 lira indirim yapmışmış. aslanlarım be şirketi batıracaklar. zararına satış resmen
yersen

sorunlu ssd serisi

İhtiyacı olan birisi böyle bir kutu alsın Nvme PCI Exp. ssd alsın ilerde cihaza update yaparsınız

1746477837513.webp

1746477367173.webp

Son düzenleme:
Kronik sorunlu diyebilir miyiz ?
Pek sayılmaz bence sağlık verisini üretici kendi kafasına göre ayarlıyor çin malı sata ssdlerde sağlık düşmez mesela😀 bende de rc500 vardı 150tb yazmaya ve sıfır sağlığa rağmen ayrılmış ölü hücresi bile yoktu

İkinci elde satmak dert olur tabi

Pek sayılmaz bence sağlık verisini üretici kendi kafasına göre ayarlıyor çin malı sata ssdlerde sağlık düşmez mesela😀 bende de rc500 vardı 150tb yazmaya ve sıfır sağlığa rağmen ayrılmış ölü hücresi bile yoktu

İkinci elde satmak dert olur tabi
pandemide 240GB olanı kullandım 175-200 tl ye almıştım donuyordu bir çok kişide bunun gibi sorunlar mevcuttu

Geri