Neler Yeni

Kısa boylu ve çirkin olduğum için sevilmiyorum

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
olay sadece kadınlar değilki, görünüşüm yüzümden iş hayatında bile zorbalık yaşıyorum
Yani 30 yaşında biri için zorluk yasamamanız gerekir normalde yani Normal bir boy Sizin jenerasyona göre

mfm125

80+ Silver
İngizlice ve money 👌 ayrıca bir arkadaşım var tipi kötü ve işsiz kendisi Filipinlerde ama Kamboçya filan git gel yapıyor kadınlar teklif ediyor evlenmek ya da ilişki tarzı şeyler ve herkes güler yüzlü burada şans bulamadın asya da kesin bulursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orayı kullanan kadınların çoğu tek gecelik takılacak kişiler bu adam herhalde uzun süreli ilişki ve evlilik istiyor
İmkan varsa yap çok mantıklı

Ali432

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Enes Atak
Update

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Hocam söylediklerim tamamıyla doğru, dışarı çıkın bakın çoğu kız keko ve kürtlerle takılıyor
32 yaşına gelmişssin boyun kısa çirkinsin gelmiş burda çoluk çocuktan tavsiye alıyorsun üstüne üstlük senin yapamadığını yapan insanları küçümsüyorsun. yakışıklı , uzun ve zengin olmak her zaman 10-0 önde başlatır ama eğer ağırbaşlı neyi nerede ne zaman yapabileceğini, söyleyebileceğini, eğlenebileceğini, espri yapabileceğini bilen biriysen istediğini bulursun sende bunlarda yok ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Yusufcan Koçkaya
32 yaşına gelmişssin boyun kısa çirkinsin gelmiş burda çoluk çocuktan tavsiye alıyorsun üstüne üstlük senin yapamadığını yapan insanları küçümsüyorsun. yakışıklı , uzun ve zengin olmak her zaman 10-0 önde başlatır ama eğer ağırbaşlı neyi nerede ne zaman yapabileceğini, söyleyebileceğini, eğlenebileceğini, espri yapabileceğini bilen biriysen istediğini bulursun sende bunlarda yok ama
Yakışıklı ve uzun olmayı kendimiz secmiyoruz ki. Kekolara laf atmaya ben de karşıyım, kişisel tercihtir ilerde pişman olacaklar zaten. Senin sana özel veya daha insani birini bulup kendini ifade etmen gerekiyor

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
Ömer
Saç traşını düzgün yapar spora gider vücut yapar üstüne başına çeki düzen verirsen hiçbişey olmaz hocam

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz
Mart ayında 32 yaşına gireceğim fakat bugüne kadar hiç sevgilim olmadı hep reddediliyorum sevilmem için ne yapmam lazım.
Kadınlar paraya bakıyor yaptığım meslekten dolayı kimleri kimlerle görüyorum paran da yoksa kaderine söveceksin başka yapabileceğin bir şey yok

Top Bottom