Neler Yeni

Kısa/Saracak Anime önerisi

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Herkese Merhaba
uzun zamandır anime izleme perilerim üstümde fakat dizilerden animelerden cabuk sıkılan biriyim bunun için inanılmaz saracak veya kısa ama güzel bir anime önerebilir misiniz

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
Neon Genesis Evangelion.
26 bölüm,güzel,izlenir.
Zaten bundan başka anime bilmediğim için öneremem.

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar gece 3 de erased e başladım sabaha karşı bitirdim finali hariç muhteşemdi onun gibi önerileriniz var mi

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş
Herkese Merhaba
uzun zamandır anime izleme perilerim üstümde fakat dizilerden animelerden cabuk sıkılan biriyim bunun için inanılmaz saracak veya kısa ama güzel bir anime önerebilir misiniz
knk ben avatar izledim öneririm baya güzel devam seriside var beğenirsen

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
Herkese Merhaba
dororo
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar gece 3 de erased e başladım sabaha karşı bitirdim finali hariç muhteşemdi onun gibi önerileriniz var mi
ah be erased :(

bubble da güzel bu arada ben seviyorm

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dororo

ah be erased :(

bubble da güzel bu arada ben seviyorm
erased izlediniz galiba çok güzeldi gece gece gerçekten heyecanlandıgım nadir dizilerden fakat finalini gerçekten çok kotu yapmislar daha güzel olabilirdi

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,154
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Erased cidden güzel anime. Steins Gate başta olmak üzere, Re Zero, Tokyo Revengers, Yakusoku no Neverland izleyebilirsin benzer özelliklerde diyebilirim. Steins Gate zaten bilim-kurgu türünün en iyi animesidir, Erased gibi zaman temalı ilk 11 bölüm slice-of-life olarak ilerliyor sonra bigbang gibi bir etki ile seri bambaşka bir yere evriliyor 2 sezonu var ikisi de müthiş, diğer yazdıklarımda güzel seriler.

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Erased cidden güzel anime. Steins Gate başta olmak üzere, Re Zero, Tokyo Revengers, Yakusoku no Neverland izleyebilirsin benzer özelliklerde diyebilirim. Steins Gate zaten bilim-kurgu türünün en iyi animesidir, Erased gibi zaman temalı ilk 11 bölüm slice-of-life olarak ilerliyor sonra bigbang gibi bir etki ile seri bambaşka bir yere evriliyor 2 sezonu var ikisi de müthiş, diğer yazdıklarımda güzel seriler.
önerileriniz için teşekkürler, konu başlığına kısa yazmıştım fakat dün sabahlayınca animenin uzunlugunun bir şey değiştirmediğini fark ettim soruyu biraz değiştireyim. Gerçekten çok güzel oldugunu düşündüğünüz uzun veya kısa farketmeksizin önerebileceğiniz bir şeyler var mi? bu arada daha önceden de parasyte izlemiştim sanırım dram konulu animeleri daha çok seviyorum.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
erased izlediniz galiba çok güzeldi gece gece gerçekten heyecanlandıgım nadir dizilerden fakat finalini gerçekten çok kotu yapmislar daha güzel olabilirdi
valla finale bende baya laf attım da bence olayın gidişatı bile finalin kötülüğünü absorbe ediyor ya

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
DR stone

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR