Ki̇tap Nasıl Yazılır?

NOMADRANTAN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,404
Arkadaşlar kitap yazcam konuyu felan belirledim bilgisayardan nereye yazcam birisi anlatabilirmi uygulama veya hangi pc uygulamasindan yapicagiz aklimda cok muthis seyler var
KİTAP İSMİM:RANTAN RA olcak cevaplarinizi bekliyorum nerden yazicagiz vde matbaa ya nasil koyariz

Arkadaşlar kitap yazcam konuyu felan belirledim bilgisayardan nereye yazcam birisi anlatabilirmi uygulama veya hangi pc uygulamasindan yapicagiz aklimda cok muthis seyler var
KİTAP İSMİM:RANTAN RA olcak cevaplarinizi bekliyorum nerden yazicagiz vde matbaa ya nasil koyariz
Word'e yazabilirsin.

Bizzat Şeyma Subaşindan ders aldım öncelikle zengin bir eş bulup zengin eşimizin paralarıyla gezdiğimiz yerleri kağıda dökmek olacaktır

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oldu ki kitabı yazdın bir öneride bulunayım. Hemen bir kaç tanede olsa heyecanla bastırayım veya sağda solda yayınlıyayım falan deme önce bir kaç ay kitabı olduğu gibi beklet sonra sen kendin tekrar oku hoşuna gitmeyen yerler ve hatalar olacaktır onları düzelt bunu bir daha yap sonrada en yakınındaki kişilere okut objektif yorumlar al onlardan da onaydan geçerse bu iş tamamdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,701
Üyeler
188,639
Son üye
Erdem78
Geri