lillagol37
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 94
Özel günlerde derken oralarda da giyilmez ki.
Niye belirtsin ? Bir ürünü alırken hangi amaçla, ne zaman kullanacağını niye belirtsin ? Ona kalmış bir şey. İsterse özel gün, isterse de bakkala çıkarken giyer. Ne ters adamlarsınız.Bizde biliyoruz uyurken dahi giyicem yazmadığını bu kadar atar yapıcaksan özel günlerde diye belirtirsin
Ben kıyafet linki istedim hangi günlerde giyip giyeceğim seni bağlamaz konuyu kirletmeBizde biliyoruz uyurken dahi giyicem yazmadığını bu kadar atar yapıcaksan özel günlerde diye belirtirsin
sana göre giyilmez bana göre giyilir zevkler ve renkler tartışılmazÖzel günlerde derken oralarda da giyilmez ki.
iş yerine giderken böyle giyinenler var. aşırı absürt bir giyiniş tarzı değil. giyilebilir.Özel günlerde olabilirde hergün takım elbiseyle mi dolaşacak
İş yerine giderken bende giyilebilir diyorum zateniş yerine giderken böyle giyinenler var. aşırı absürt bir giyiniş tarzı değil. giyilebilir.
@r4NG3r @DA_mødları_çok_iyi arkadaşlar gülme sebebiniz öğrenebilir miyim?Arkadaşlar Peaky Blinders filmindeki Thomas Shelby karakterinin kıyafetleri çok hoşuma gitti onları nereden temin edebilirim nereden satın alabilirim isimleri nedir kıyafetlerin bilginiz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Forum çoluk çocuk dolmuş anlaşılan yaş sınırı gelmesi lazım@r4NG3r @DA_mødları_çok_iyi arkadaşlar gülme sebebiniz öğrenebilir miyim?