Kız İstek Attı napim

En son 80 dolarlık oyun istedim anında verdi mesela ama ben kız arkadaşımdan hiç değer görmedim senin yaşıtların böyle bencil tipler oluyor sende gereğini vericeksin dostum

Nonchalant takılmanı öneririm kızla dışarda buluş konuş zaten alev alıyorsa sana sinyalleri verir sende ilerletirsin yalandan 1-2 ay böyle devam eder sonra bitti bu kadar bende böyle yaptım kıza parada harcamadım klasik yani türk kızı isteği derdi bitmez yalandan takıldım zevkimi aldım attım benim kazancım zevkten başka bir şey olmadı mesela hayatında hep dost gördüklerini ciddiye al sana tavsiyem bu zaten sana istediğini veren illahaki çıkar çok önemli değil hızlandırabilirsin bu durumu sadece dediklerimle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanalda tanıştığım isveçli arkadaşımın femboy arkadaşı bana daha fazla değer verdi :D oyun filan hediye eder böyle aaa oyunlar mesela oyun vs ama istesem başka şeylerde alır ama ben istemiyorum aradaki farkı anlarsınız
Femboy arkadaşın kedi kulaklığı takıyormu? Oyyy yerim :D

Femboy arkadaşın kedi kulaklığı takıyormu? Oyyy yerim :D
İki kişi var aslında hediye eden ama burada mevzu değer konusu olduğu için öyle hayır takmıyor ama klasik çorap mevzusu var ha bide değer demişim hiçkimse size karşılıksız hediye almaz ama bana o alıyor mesela ss inide buraya bırakayım 2 hafta önce aldığı oyunu daha çoook var bunlardan biride bu mesela :D

Ekler

• 1000007419.webp
    1000007419.webp
    32.8 KB · Hit: 22
  • 1000007418.webp
    1000007418.webp
    34.9 KB · Hit: 21
  • 1000007420.webp
    1000007420.webp
    37.4 KB · Hit: 20
  • 1000007421.webp
    1000007421.webp
    84.2 KB · Hit: 23
En son 80 dolarlık oyun istedim anında verdi mesela ama ben kız arkadaşımdan hiç değer görmedim senin yaşıtların böyle bencil tipler oluyor sende gereğini vericeksin dostum
Vay be, bizim arkadaşlarımız 80 defa küfür eder + ekstra hediyye küfür paketi de ekler.

İki kişi var aslında hediye eden ama burada mevzu değer konusu olduğu için öyle hayır takmıyor ama klasik çorap mevzusu var ha bide değer demişim hiçkimse size karşılıksız hediye almaz ama bana o alıyor mesela ss inide buraya bırakayım 2 hafta önce aldığı oyunu daha çoook var bunlardan biride bu mesela :D
Yazıktır la adamı sıkma bana bunu al bana şunu al diye.

Çoraplı anime gibi olanlardansa vay vay vay nimeti buldun sen arkadaş :D

Sen niyeti bozdun 😀
Aga sen sevip sevilmek nedir bilmezsin. Sonuçta onun da kendi zevkleri var.

Ve istediği bişey varsa çıkarıp masaya vurmalısın al sana feda olsun diye.

Vay be, bizim arkadaşlarımız 80 defa küfür eder + ekstra hediyye küfür paketi de ekler.

Sıkmıyorum ki dc de kendisi yazdı bana ben istemedim sonra edebilirsin dedim bi ara sohbetini açmıştım hem ne güzel sohbet ediyorum çoğu türk kızından daha bakımlıdır komik olanda bu yani gülüyorum

Seneyede mesela fh6 çıkacak onuda hediye edicek elden ringide bunun sayesinde bitirdim mesela alım gücü yüksek tr gibi düşünmeyin oraları

Bunu alalı baya oldu tabi ama çok var arada sorarım hayır demez bende gidip hep oyun istemiyorum zaten yüzsüzlük olur çok altlara indim sırf buraya görsel atmak için hadi bunlardan biride bu

Ekler

• 1000000110.webp
    1000000110.webp
    69.1 KB · Hit: 13
Sıkmıyorum ki dc de kendisi yazdı bana ben istemedim sonra edebilirsin dedim bi ara sohbetini açmıştım hem ne güzel sohbet ediyorum çoğu türk kızından daha bakımlıdır komik olanda bu yani gülüyorum

Seneyede mesela fh6 çıkacak onuda hediye edicek elden ringide bunun sayesinde bitirdim mesela alım gücü yüksek tr gibi düşünmeyin oraları
Türk kızından değilde dünyada çoğu kız bakımsız. Şu adamların öyle pürüzzüs olmasına hayret ediyom :D
Ulan nası oluyoda böyle cezbedici oluyorlar ahahahahahshshsjsh

Aga sen sevip sevilmek nedir bilmezsin. Sonuçta onun da kendi zevkleri var.

Ve istediği bişey varsa çıkarıp masaya vurmalısın al sana feda olsun diye.
Muhammet kardeşimiz bu kadar ilgiyi kaldıramayıp,panik atak geçirip uykuya dalmıştır.Hepimize geçmiş olsun.:peeposad::peeposad::peeposad:

Türk kızından değilde dünyada çoğu kız bakımsız. Şu adamların öyle pürüzzüs olmasına hayret ediyom :D
Ulan nası oluyoda böyle cezbedici oluyorlar ahahahahahshshsjsh
Valla kral pamuk gibi vücudu var yinede şimdi gaylık oluyorda olursa olsun yani pekte önemli değil açıkçası ben seviyorum böyle şeyleri trans vs feminen gibi anladın sen neyse fazla cıvını çıkarmayayım forum burası

Valla kral pamuk gibi vücudu var yinede şimdi gaylık oluyorda olursa olsun yani pekte önemli değil açıkçası ben seviyorum böyle şeyleri trans vs feminen gibi anladın sen neyse fazla cıvını çıkarmayayım forum burası
Anlıyom reis bende katılıyorum dediklerine ve konuyu kızın istek atmasına getirelim de arkadaşımız rahatsız olmasın.

Ha nerede kalmıştık? Yarın konuyu açan arkadaşımızdan iyi haber bekliyoruz.
Kızımıza 10 gr Bilezik benden olsun :D

Ellerin titreyerek mi yazdın knk bu Türkçe ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,206
Üyeler
183,398
Son üye
hamitefecoskun