Neler Yeni

Kıza Güzelsin Yazdım "Öyle miymiş" Dedi

"thorxium"

80+ Bronze
Arkadaşlar, kızın hikayesini alıntılayıp sen çok güzelmişsin yazdım ayı gibi kız da öyle miymiş yazdı. Ne yapmalıyım?
belki güzelse birsürü kişi yazınca güzelsin fln egosu tavan yapmış olabilir,
öyle kızdan hayır gelmez 1
2 hemde daha ilginç şeyler yazabilirdin bence
mesela "a arkadaki kitap bendede var okudunmu fln filn"

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Hadi abicim ötede oyna
puhahaıujsdhfoıjnksdfg lan oğlum ne değişik çarsın sen? cevap atıp anlamanda problem varsa diye sıyrılmak nedir? konuyla ne bağlantısı var onu çözmeye çalışıyorum. abicim falan hayırdır kanka mahallede abilcilik rolüne mı sardın? dikkat çekme arayışını git başka bir yerde gerçekleştir.

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
puhahaıujsdhfoıjnksdfg lan oğlum ne değişik çarsın sen? cevap atıp anlamanda problem varsa diye sıyrılmak nedir? konuyla ne bağlantısı var onu çözmeye çalışıyorum. abicim falan hayırdır kanka mahallede abilcilik rolüne mı sardın? dikkat çekme arayışını git başka bir yerde gerçekleştir.
İlk yazdığıma dikkatli okusaydın anlardın, anlamanda problem var diyip sıyrılmadım olanı söyledim. bu konuyu açan arkadaşın kıza yazdığı cümleye osmanlı Türkçesi ile çevirdim Bânû Becidd A'zeb Tahdis-i Nimet anlamı hatun veya kadın gerçekten çok güzelsin demektir sen bu konuyu açan arkadaşa hep aynı sözleri duyuyor deyince senin dediklerine katıldığımı belirttim ve şunu yazsa Bânû Becidd A'zeb Tahdis-i Nimet deseydi dikkatine çekerdi demiştim

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Qız ayı kimi davranmamış, amma sən ayı kimi hərəkət etdin.

Qıza belə yazilmir.

Maraqlı bir şəkildə yazmaq lazımdı.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
İlk yazdığıma dikkatli okusaydın anlardın, anlamanda problem var diyip sıyrılmadım olanı söyledim. bu konuyu açan arkadaşın kıza yazdığı cümleye osmanlı Türkçesi ile çevirdim Bânû Becidd A'zeb Tahdis-i Nimet anlamı hatun veya kadın gerçekten çok güzelsin demektir sen bu konuyu açan arkadaşa hep aynı sözleri duyuyor deyince senin dediklerine katıldığımı belirttim ve şunu yazsa Bânû Becidd A'zeb Tahdis-i Nimet deseydi dikkatine çekerdi demiştim
aferin sana. osmanlıcayı bilip onu anlamamı bekliyorsan yazık kafana. madem bunu yazdın böbürlenmeden söyleseydin de limoni olmasaydık

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
aferin sana. osmanlıcayı bilip onu anlamamı bekliyorsan yazık kafana. madem bunu yazdın böbürlenmeden söyleseydin de limoni olmasaydık
Osmanlıcayı bildiğimi söylemedim lugatceviri siteleri mevcut ben de oradan çevirmiştim, böbürlendiğimi hatırlamıyorum şimdi baktım öyle bir de yazmamışım hatta dediğinizi katıldığımı belirtmiştim aramızı limoni yapan ben değil sendin

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Top Bottom