Neler Yeni

Kıza Güzelsin Yazdım "Öyle miymiş" Dedi

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
konu cringe yorumlarla dolu ben dahil. silin burayı nolur

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ne kadar medeniyetten uzak birisiniz sayın üye. Hani bir sürü kız konusu gördüm de bu kadar boş konu görmedim.
Gidin azıcık sosyalleşin, tavsiyemdir.
Özellikle karşı cinsle arkadaş falan olmaya çalışın ara sıra şakasına da olsa bi omzuna falan dokunun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allahın varsa BAK ALLAHIN VARSA KENDİNE BİR İYİLİK YAP VE TELEFONU BIRAK DIŞARI ÇIK

kendin için.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Ne kadar medeniyetten uzak birisiniz sayın üye. Hani bir sürü kız konusu gördüm de bu kadar boş konu görmedim.
Gidin azıcık sosyalleşin, tavsiyemdir.
Özellikle karşı cinsle arkadaş falan olmaya çalışın ara sıra şakasına da olsa bi omzuna falan dokunun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allahın varsa BAK ALLAHIN VARSA KENDİNE BİR İYİLİK YAP VE TELEFONU BIRAK DIŞARI ÇIK

kendin için.
tövbe estağfurullahh!! ne omzuna dokunması? namus gider kız dava açar kızın abileri vurmaya gelir (!) normal şeyleri buraya konu açıyorlar işte. yok kız bana güldü ne yapacam yok efendim bi kız var çok güzel ne yapayım? lan ne yapacan git konuş arkadaş ol

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
tövbe estağfurullahh!! ne omzuna dokunması? namus gider kız dava açar kızın abileri vurmaya gelir (!) normal şeyleri buraya konu açıyorlar işte. yok kız bana güldü ne yapacam yok efendim bi kız var çok güzel ne yapayım? lan ne yapacan git konuş arkadaş ol
Ben bu kadar asosyali bir arada görmedim bak yemin ediyorum bıktım forumun şu huyundan.

Hani kendi hayatıma üzülürdüm meğerse benden bi hayli vasat nice insanlar varmış görüp şükretme fırsatım oldu.

Allah onlara merhamet etsin çünkü yarın öbür gün kimse bunlara etmeyecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Ben bu kadar asosyali bir arada görmedim bak yemin ediyorum bıktım forumun şu huyundan.

Hani kendi hayatıma üzülürdüm meğerse benden bi hayli vasat nice insanlar varmış görüp şükretme fırsatım oldu.

Allah onlara merhamet etsin çünkü yarın öbür gün kimse bunlara etmeyecek.
Şahsen dışarı çıkıp vaktini boşa harcamak istemem . Arada bı oyun oynayıp kafamı dağıtmayı daha çok severim. Kimsenin de merhametine ihtiyacım yok.
Vasatdan kastın nedir ?

The Batman

80+ Silver
Eyyüp çok yakışıklı gözüküyorsun seninle bir ara takılalım ben sana birşeyler göstereyim

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Şahsen dışarı çıkıp vaktini boşa harcamak istemem . Arada bı oyun oynayıp kafamı dağıtmayı daha çok severim. Kimsenin de merhametine ihtiyacım yok.
Vasatdan kastın nedir ?
Vasattan kastım konu sahibinin bu duruma olan tepkisidir. Üzerine alınmalık bir durum yok. Bilakis karşı cinsle olan muhabbetlere karşı tutumun konu sahibi ile aynı ise o zaman üzerine alınabilirsin.

Top Bottom