🇹🇷Kızılay Kan Bağışı Yapanlara Kamp Sandalyesi Hediye Veriyor🩸

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dostlar 1 hafta önce kan verdim çanta vermişlerdi şimdi tekrar kan verdiğim yerde işim vardı bu sefer kamp sandalyesi veriyorlar bilginize

İstanbul Anadolu yakasında durum bu şekilde sizlerde durumlar nasıl bilmiyorum ama bence aynıdır diye tahmin ediyorum

Dipnot: Lütfen konuyu siyasi yerlere çekmeyin konu dışı yorum yapmayın reportlanacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Kızılay çalışanları kendi kanını versin biz niye verelim bir sandalye için Bim de satılıyor du zaten ucuza

16 saat ameliyatta kaldım, 2 ünite arh+ kan lazım oldu, vermediler. başka birisi versin, size anca o zaman verebiliriz dediler. ölüyordum az kalsın. o aceleyle peder bir yerlerden acil para bulmuş, kan satın almıştık. koca Türk Kızılayını ne hale getirdiler, yazık gerçekten. benim gibi binlerce var, bu duruma düşmüş. bunlar yüzünden insanlara yardımcı olamıyoruz.
Kan Dostum, bağışladığın kan ihtiyaç sahibine ulaştı.3 kişiye hayat, doğaya 3 fidan armağan ettin.Bağışın ile hem hayat kurtardın hem de geleceğe nefes oldun. İyi ki varsın, çünkü biz birbirimize candan bağlıyız.

Kan verdikten sonra gelen SMS bu şekilde satıp satmama durumu ciddi mesele bu konuların adli makamlarca incelenmesi gerekli ve açıklanması lazım 1 kişinin dediği ile maalesef sonuç elde edemeyiz.

Bunun herhangi bir noktaya gelmekle ne alakası var sen nerenin paralı trolüsün? Bazen bardak veriyorlar bazen defter veriyorlar bazen anahtarlık veriyorlar bu sefer de çanta ve kamp sandalyesi vermişler, bunda ne var? İmkanlar dahilinde ne verebiliyorlarsa onu veriyorlar. Demek ki kendilerine bununla alakalı bir teklif gelmiş adamlarda kabul etmiş. Bunda ne gibi bir art niyet arıyorsun? Ne yaşıyorsun oğlum sen?

Deprem zamanı, depremzedelere çadırları satan kuruluşu mu savunuyorsun sen ölümüne?

16 saat ameliyatta kaldım, 2 ünite arh+ kan lazım oldu, vermediler. başka birisi versin, size anca o zaman verebiliriz dediler. ölüyordum az kalsın. o aceleyle peder bir yerlerden acil para bulmuş, kan satın almıştık. koca Türk Kızılayını ne hale getirdiler, yazık gerçekten. benim gibi binlerce var, bu duruma düşmüş. bunlar yüzünden insanlara yardımcı olamıyoruz.
iş yerinden bir abimizin ablası kangren olmuştu 2 bacağı alınacaktı stoktan vermediler kanı dediler çevreden biri versin neyse ki işyerinde kanı uyumlu 5-6 kişi vardıda hepsi birden verdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben annem ile daha 2 ay kan bagisi yaptim ve bize hicbir sey vermediler. bir daha kan verirsem en ad.. seref....
bildiğim kadarıyla düzenli kan bağışı verdiğinde belli bir sayı var sanırım altın veriyorlar düzenli kan bağışı yapıldığında

Bunun herhangi bir noktaya gelmekle ne alakası var sen nerenin paralı trolüsün? Bazen bardak veriyorlar bazen defter veriyorlar bazen anahtarlık veriyorlar bu sefer de çanta ve kamp sandalyesi vermişler, bunda ne var? İmkanlar dahilinde ne verebiliyorlarsa onu veriyorlar. Demek ki kendilerine bununla alakalı bir teklif gelmiş adamlarda kabul etmiş. Bunda ne gibi bir art niyet arıyorsun? Ne yaşıyorsun oğlum sen?
Hastanelerde faturaya çıkan ''eritrosit süspansiyon'' bedeli 10 ise sana verdikleri uyduruk defter, kitap, çanta'nın bedeli 2.
Millet bu kepazeliklerini gördüğü için gidip de kan vermiyor bunlara çünkü verdikleri kanın nereye gideceği bile meçhul. Şimdi de paçaları tutuşmuş kamp sandalyesi dağıtıyorlar en azından verdikleri diğer şeylerden daha pahalı bir ürün.
Bir de gelip trollükten bahsediyorsun da senin forumdaki trollüklerini unutmadık merak etme hafızamız o kadar kötü değil :LOL:

Son düzenleme:
Hastanelerde faturaya çıkan ''kan tahsis bedeli'' 10 ise sana verdikleri uyduruk defter, kitap, çanta'nın bedeli 2.
Millet bu kepazeliklerini gördüğü için gidip de kan vermiyor bunlara çünkü verdikleri kanın nereye gideceği bile meçhul. Bir de gelip trollükten bahsediyorsun da senin forumdaki trollüklerini unutmadık merak etme o kadar hafızamız kötü değil :)
Kan Dostum, bağışladığın kan ihtiyaç sahibine ulaştı.3 kişiye hayat, doğaya 3 fidan armağan ettin.Bağışın ile hem hayat kurtardın hem de geleceğe nefes oldun. İyi ki varsın, çünkü biz birbirimize candan bağlıyız.

Nereye gittiği belli değilmi sence? Gelen SMS bu şekilde.

Ülkenin Kızılay'ına güvenememek gerçekten çok utanç verici ya. Babamla ben düzenli kan bağışlardık ama malum olaylardan sonra adını bile anmıyoruz artık. Kan bağışına teşvik için hediye verme işine kadar düşmüşler, çok acınası gerçekten...

Dostlar 1 hafta önce kan verdim çanta vermişlerdi şimdi tekrar kan verdiğim yerde işim vardı bu sefer kamp sandalyesi veriyorlar bilginize

İstanbul Anadolu yakasında durum bu şekilde sizlerde durumlar nasıl bilmiyorum ama bence aynıdır diye tahmin ediyorum

Dipnot: Lütfen konuyu siyasi yerlere çekmeyin konu dışı yorum yapmayın reportlanacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Tüm Türkiyede Mi Sadece Mersinde Mi ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,783
Üyeler
183,467