Neler Yeni

Kızın yaptığı beni aşırı soğuttu (HAYAL KIRIKLILIĞI VE SON)

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,633
İsim
Cengiz
Şu anda denediğim her şey saçma geliyor. Keşke denemeseydim, diyorum. Az önce kızla son kez konuştum ve içimi tekrardan döktüm. Unutamadığı biri olup olmadığını sordum ve bu sefer "evet" dedi. Aynı okulda okuyorlarmış, 1 yıllık ilişkileri bitmiş. Çocuk, ilişkilerinin ilerleyemeyeceğini söylemiş. O anlattı, ben dinledim. Unutma aşamasında olduğunu ama hâlâ özlediğini söyledi. Özür diledi ve tekrardan aynı senaryonun yaşanacağından korktuğu için ciddi düşünemediğini belirtti.

Bu psikolojiden çıkamıyorum dedi. "Bundan kurtulana kadar beni bekler misin?" diye sordu. Ama ben ona sevdiğimi, fakat artık içimde gıdım heves kalmadığını söyledim. Yardımcı olabileceğimi ama asla güvenemeyeceğimi açık bir şekilde ifade ettim. Özür diledi ve ben de ona ileriye asla gidemeyeceğimizi söyledim.

Kısacası, başlamadan bitti diyelim. Böyle olması daha iyi sanırım. Değiştiremeyeceğim bir kız için çok emek harcadım, ve şimdi bu durumdan utanıyorum.
Tüm Yazıyı Okudum Bu Son Yazdığınıda Okudum Bir An Kendimi Gördüm Sende Bende Senle Aynı Kafadayım Böyle Özür Dileyen Haksız Yere Zamanında Bu Tür İlişkiler Yaşayan En İyisi Hiç Uğraşmamak Takma Bende Öyle Yapıyorum Ve Artık Bugünden Sonra Kendimi Değiştirmeyi Düşünüyorum Her Kızı İlgiye Boğmak Yerine Nasıl Karşılık Veriyorsa Öyle Davranıcaksın En İyisi O Seni Takmıyorsa Sende Takma O Mesajlara Bakmıyorsa Sende Bakma Ayrıca Kolayı Açamadım Nasıl Bir Bahane ? Bende Mersinde Yaşıyorum Hele O Forum Starbucks Ortamından Felan Çıkmıyordur Bu Kız :D Tas Kafalardan Yardım İstemesi Hele Yanındaki Arkadaşları Dururken Üstüne Kolayı Açamamak Ne La Bahaneye Bak Gören Sanar Konserve Açıcak :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,512
Üyeler
169,138
Son üye
Durandal
Top Bottom