Neler Yeni

Kızlarla Konuşamıyorum

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Onlarda nedense görünmez doğal susturucu var biz yapınca ford mustang shelby gt500 gibi ses çıkıyor onlar yine önde hocam
Konuyu fena yerlere götürüyoruz da o kadar emin olma kankam, iş yerinde bir kadın arkadaşla aynı tuvalette bulunmuştuk, kolonlara verdiği müzik benim bluetooh hoparlörü bastırdı. 1 hafta kızın yüzüne bakamadım.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Konuşamaman ister kabul et ister etme karakterinin bir parçası. Seni bundan alıkoyan düşünce içine işlemiş çünkü.
Bu düşünce imam hatip'te empoze edildi. Suç yine eğitimde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka gözüyle bak konuşursun. Ben hiçbir kıza (1 kişi hariç onuda kaybedeli 6ay oldu) kankadan öteye gidecek şekilde bakmadım. Severse o sevsin bende severim karşılıklı sevgi misss
Deneyeceğim bunu sağ ol. (y)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Nedendir bilmiyorum fakat bu böyle. Hatta bazen bakamıyorum bile. Sebepsiz yere çok utanıyorum. Ortaokulu imamhatip olarak okumuştum, belki onun etkisi olabilir; fiziksel olarak kendimi beğenmediğim içinde özgüvenim pek yüksek sayılmaz.
Aslında bende ablam,annem, sevgilim dışında kızlarla konuşurken utanıyorum. Doğu toplumları bu tip karşı cins ayrımını çok yapıyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,145
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bu düşünce imam hatip'te empoze edildi. Suç yine eğitimde.
Tabii ki bunun en büyük nedeni kız erkek ayrı okula gitmen. Bu zihniyet yüzünden en güzel yıllarını sosyalleşemeden geçirmişsin. Sence kız erkek karışık bir yerde okusan böyle bir problemin olur muydu? Olmazdı. Neyse sen Üniversiteye git de bi o zaman görürsün yaşamı ve sosyalliği.

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
Sanaldan kızlarla konuşmayı dene bi nebze seni açacaktır.
Sesli aramalar felan yapın. Kendini yeterli hissettiğin zaman gerçek hayatta konuşabilirsin :D

Dış görünüşüne bi nebze bakarlar, ama öncelikle senin konuşma stilin ve göz temasın önemli.
Göz teması için özgüven gerekli Kendini her zaman değiştirirsin ama özgüvenini zor düzeltirsin onun için buna öncelik vermelisin

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Suç yine eğitimde diyip öylece oturacak mısın ? Yoksa söylenmeyi bırakıp kendini değiştirecek misin ?

Gigachad GIF - Gigachad - Discover & Share GIFs

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Sanaldan kızlarla konuşmayı dene bi nebze seni açacaktır.
Sesli aramalar felan yapın. Kendini yeterli hissettiğin zaman gerçek hayatta konuşabilirsin :D
Konuşacak kişi yok işte. Ayrıca sesli arama yapmaya da utanıyorum. Özgüvenimi arttırmalıyım kesinlikle.

Sagittarius

80+ Silver
Ah lama Harley Quinn
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nedendir bilmiyorum fakat bu böyle. Hatta bazen bakamıyorum bile. Sebepsiz yere çok utanıyorum. Ortaokulu imamhatip olarak okumuştum, belki onun etkisi olabilir; fiziksel olarak kendimi beğenmediğim içinde özgüvenim pek yüksek sayılmaz.
Git konuş Bişey kaybetmezsin senden 1000TL istemicek RTX 3090 istemicek BMW E46 istemicek git de

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Pekala hocam, kendimi nasıl değiştireyim?
Nasıl seneler içinde o iğrenç imamhatip düşüncelerine maruz kalıp zoraki değiştiysen, yine aynı şekilde bu sefer kendini tabiri caizse kendi düşüncelerinle boğup istemsizce değişeceksin. Ha diyince olmaz. Kararlılık ister. 6-12ay sürer bu. Ne zaman olmak istediğin kişi olduğunun farkına vararsın o zaman değiştiğini anlarsın.

Çok basit. Sürekli ne olacağını düşün. Nasıl biri olmak istediğini ama detaylandır. Mesela x durumda x tepki verirdim. x yerlerde x şeklinde davranırdım. Davranışlarım ve yönelimim şu şekilde olurdu. Gibi gibi. Kendine detaylı bir profil yap ve her aklına geldikçe bunu düşün. Yani bildiğin hayal kur.

Bu anlattığım çok uçuk geliyor olabilir biliyorum ama gerçek bir şey. Kendini kas demiyorum bak. Olmak istediğin kişiyi düşün.
Totomdan da uydurmadım. Geçmişte çok kötü sıkıntılar yaşadım içime çok kötü kapandım, psikolog bile bana yardım edemezken kendime şekil verdim bu sayede. Sadece bunu ne kadar istediğin önemli.

mfimmel

80+ Silver
Fazla asosyallik ya da anksiyete başlangıcı.

Top Bottom