Neler Yeni

Kızlarla Konuşamıyorum

Nemix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mete Kul
Özgüven maalesef psikolojik bir problem. Bunu aşmakta bir o kadar zor oluyor ama imkansız değil. Psikolojik dediysem bunu kötü manada demedim lütfen yanlış anlaşılmasın. Biraz kendini geliştirme biraz çevre ile hallolabileceğini düşünüyorum. Kendimizdeki pozitif ivmelenmeyi net bir şekilde görebilirsek işte o zaman "Sıradaki!" demek için kuvvetimiz olur arkadaşlar. İyi sosyaller dilerim.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Dostum Bunun Okula Alakası Yok, Kendine Güven Eksikliği Var... Muhtemelen De Çekingen Birisisin Kendinle Barışçıl Ol Dostum Gülmeyi Ve Güldürmeyi İhmal Etme , Empati Yapmayı Dene Kendini İnsanların Yerine Koy , Karşındaki Kişiyi Sessizce Dinle En Önemlisi De İnsanlara Karşı Saygı Ve Seviyeli Bir Şekilde Konuşmayı İhmal Etme..

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Dostum Bunun Okula Alakası Yok, Kendine Güven Eksikliği Var... Muhtemelen De Çekingen Birisisin Kendinle Barışçıl Ol Dostum Gülmeyi Ve Güldürmeyi İhmal Etme , Empati Yapmayı Dene Kendini İnsanların Yerine Koy , Karşındaki Kişiyi Sessizce Dinle En Önemlisi De İnsanlara Karşı Saygı Ve Seviyeli Bir Şekilde Konuşmayı İhmal Etme..
Dediklerinizi hep yapıyordum zaten.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Nedendir bilmiyorum fakat bu böyle. Hatta bazen bakamıyorum bile. Sebepsiz yere çok utanıyorum. Ortaokulu imamhatip olarak okumuştum, belki onun etkisi olabilir; fiziksel olarak kendimi beğenmediğim içinde özgüvenim pek yüksek sayılmaz.
Ne guzel iste

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Neden kızlarla konuşamadığını düşünüyorsun?

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Neden kızlarla konuşamadığını düşünüyorsun?
Özgüvensizim herhalde, tipim falan çok çirkin. Siz psikolojiyle ilgileniyordunuz, bana ne önerirsiniz?

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Bunlar en son ne zaman yaşandı?
Liseye geçince. Dediğim gibi, ortaokul imamhatipte okuduğum için kızlarla hiç konuşmadım. Lise, sadece Anadolu lisesi olduğundan dolayı lisede bu durumun farkına vardım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dediğim gibi, ortaokul imamhatipte okuduğum için kızlarla hiç konuşmadım. Lise, sadece Anadolu lisesi olduğundan dolayı lisede bu durumun farkına vardım.
Kızlarla konuşunca aklından nasıl düşünceler geçiyor? Ne hissediyorsun duygu olarak?

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Kızlarla konuşunca aklından nasıl düşünceler geçiyor? Ne hissediyorsun duygu olarak?
Sebepsiz yere heyecanlı oluyorum, karşımdaki kişi haz etmediğim biri olsa bile. Aklımdan da pek bir şey geçmiyor açıkçası. Kurabileceğim en iyi cümleleri kurmaya çalışıyorum. Evet, çok saçma ama elimde olan bir şey değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,299
Üyeler
161,431
Son üye
SaynOk