Kızlarla Konuşamıyorum

Özgüven maalesef psikolojik bir problem. Bunu aşmakta bir o kadar zor oluyor ama imkansız değil. Psikolojik dediysem bunu kötü manada demedim lütfen yanlış anlaşılmasın. Biraz kendini geliştirme biraz çevre ile hallolabileceğini düşünüyorum. Kendimizdeki pozitif ivmelenmeyi net bir şekilde görebilirsek işte o zaman "Sıradaki!" demek için kuvvetimiz olur arkadaşlar. İyi sosyaller dilerim.

Dostum Bunun Okula Alakası Yok, Kendine Güven Eksikliği Var... Muhtemelen De Çekingen Birisisin Kendinle Barışçıl Ol Dostum Gülmeyi Ve Güldürmeyi İhmal Etme , Empati Yapmayı Dene Kendini İnsanların Yerine Koy , Karşındaki Kişiyi Sessizce Dinle En Önemlisi De İnsanlara Karşı Saygı Ve Seviyeli Bir Şekilde Konuşmayı İhmal Etme..

Dostum Bunun Okula Alakası Yok, Kendine Güven Eksikliği Var... Muhtemelen De Çekingen Birisisin Kendinle Barışçıl Ol Dostum Gülmeyi Ve Güldürmeyi İhmal Etme , Empati Yapmayı Dene Kendini İnsanların Yerine Koy , Karşındaki Kişiyi Sessizce Dinle En Önemlisi De İnsanlara Karşı Saygı Ve Seviyeli Bir Şekilde Konuşmayı İhmal Etme..
Dediklerinizi hep yapıyordum zaten.

Nedendir bilmiyorum fakat bu böyle. Hatta bazen bakamıyorum bile. Sebepsiz yere çok utanıyorum. Ortaokulu imamhatip olarak okumuştum, belki onun etkisi olabilir; fiziksel olarak kendimi beğenmediğim içinde özgüvenim pek yüksek sayılmaz.
Ne guzel iste

Neden kızlarla konuşamadığını düşünüyorsun?

Neden kızlarla konuşamadığını düşünüyorsun?
Özgüvensizim herhalde, tipim falan çok çirkin. Siz psikolojiyle ilgileniyordunuz, bana ne önerirsiniz?

Bunlar en son ne zaman yaşandı?
Liseye geçince. Dediğim gibi, ortaokul imamhatipte okuduğum için kızlarla hiç konuşmadım. Lise, sadece Anadolu lisesi olduğundan dolayı lisede bu durumun farkına vardım.

Dediğim gibi, ortaokul imamhatipte okuduğum için kızlarla hiç konuşmadım. Lise, sadece Anadolu lisesi olduğundan dolayı lisede bu durumun farkına vardım.
Kızlarla konuşunca aklından nasıl düşünceler geçiyor? Ne hissediyorsun duygu olarak?

Kızlarla konuşunca aklından nasıl düşünceler geçiyor? Ne hissediyorsun duygu olarak?
Sebepsiz yere heyecanlı oluyorum, karşımdaki kişi haz etmediğim biri olsa bile. Aklımdan da pek bir şey geçmiyor açıkçası. Kurabileceğim en iyi cümleleri kurmaya çalışıyorum. Evet, çok saçma ama elimde olan bir şey değil.

Geri