Klasik Gitar Önerisi

o zaman 2 humbuckerli bi gitar bakın hocam cort x1 x4 falan o serilere bakabilirsiniz 2. elden 2500 3000 arasında vardır.
Cort x1'i 2000 TL'ye buldum almalı mıyım? Amfi'siz.

hocam görünürde bi sıkıntısı yok ama adamdan ses testlerini isteyin. alacaksanız gidip amfiye bağlıyken bi çalın jak soketinde sorun varmı yokmu switchte potlarda sorun varmı yokmu bakın. vida bağlantı yerlerinde çatlak varmı bakın. bi sorun çıkmazsa hayırlı olsun.

yanlış sormuşum kb :D ne tür çalmak istiyorsunuz ve ne tür dinliyorsunuz olucaktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlış bi öneri bana kalırsa parmaklar klasiğe alıştıktan sonra elektroya alışmak daha zor olur sıfırdan elektroyla başlamak daha iyi olur çünkü klavyelerde devasa farklar var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet klasikleri iyidir akustiği midex almıştım güzeldi ama elektro gerçekten faciaydı :D
Dostum öyle bile olsa bir el asinaliği olur

Arkadaşlar ilk önce klasik gitardan parmaklarınız alişsin da sonra diğer türlere geçersiniz ve benim tavsiyem sıfır almayın letgodan 2 ellere bakin paranız boşuna gitmesin 500 lira felan bulabilirsiniz birde 0 tel alirsiniz kullanırsınız. Para biriktirin sonra da elektro için
Gitardan hiç anlamıyorum. İkinci el alırken nelere dikkat etmem gerekiyor?

Gitarla alakalı hiçbir şey bilmiyorum. Gitar çalmayı öğrenmek istiyorum.
Başlangıç için klasik gitar önerir misiniz?
Belirli bir bütçem yok, daha doğrusu ne kadar ayırmalıyım bilmiyorum.
gitar çalmak için illa klasik gerekli değil elektro da alabilirsin bende klasik aldım heves yok elektro alacağım

o zaman hss al yeri geldimi humbuckerde kullanırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,692
Üyeler
188,638
Son üye
dexocan
Geri