Neler Yeni

🔥İndirim Klasse mousepad İndirimleri - Amazon Prime

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,541
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Hiçbi zaman anlamayacağım galiba, bu kadar pahalı mousepad lerin ne işe yaradığını, bende trendyoldan aldığım ucuz mousepad var mesela aralarında ne fark var o da götürğyor buda

Amd34

80+ Silver
Hiçbi zaman anlamayacağım galiba, bu kadar pahalı mousepad lerin ne işe yaradığını, bende trendyoldan aldığım ucuz mousepad var mesela aralarında ne fark var o da götürğyor buda
Bende anlamıyorum bana göre satış stratejisi cam olanları anlarım daha rahat kayar da diğerlerini çözemedim

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,541
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

MUSA54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
MUSA

Klasse Longteng Huoyun Special Edition 855'den 764'e

Klasse Pro 70x30'lar 290'dan 260'a

Klasse Pro 90x40'lar 417'den 370'e

Düşmüşler, bir süredir takip ediyorum ufak da olsa gerçek indirim var. 90x40 modellerinden 3 tanesine sahibim yıllardır kullanıyorum ve memnunum. Huyoun Special Edition hakkında da bolca pozitif inceleme gördüm.
kanka indirim içn sağol ama ben şu mousepad i takip ediyordum almak için bu sitede baya kaliteli ürünler satıyor kendi ürünleri sence klasse daha iyi midir bundan
@Nufrit

Son düzenleme:

Nufrit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Uğur
Bende şu 370tl lik olan klasse pro dan varda kirlendi şu beyaz kısımları nasıl yıkayabilirim sizce sadece bileklerin değdiği kısmı yıkasam olur mu
Bu videodaki yöntemi uyguluyorum birkaç ayda bir, pade zarar vermiyor tertemiz oluyor. Bu şekilde temizleyebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende anlamıyorum bana göre satış stratejisi cam olanları anlarım daha rahat kayar da diğerlerini çözemedim

Gündelik kullanımda bir fark göremememiz normal aslında bu tür mouse padleri ya da desk padleri daha çok oynadığınız oyunlarda yarattığı fark ile anlayabilirsiniz hocam, Klasse Pro kullanıyorum bir süredir, FPS oyunlarında motor hafızası da geliştikten sonra gerçekten mouse'u nereye kaydırırsan oraya nişan alabiliyorsun, farenin masa üzerindeki hareketi sürtünmenin az olması sayesinde kolaylaşıyor vb.

Tabii bunlar birazcık niş detaylar ve satış noktası da olmayabiliyor, yani tamamen kişisel olarak ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsanız kesinlikle saygı duyuyorum
Bunun yanında ekstradan bu tür mousepadler biraz da estetik katıyor masaya. Benim ilk sefer alma nedenim oydu, baskısını sevdim aldım kaliteliydi hoşuma gitti.

Son düzenleme:

Amd34

80+ Silver
Bu videodaki yöntemi uyguluyorum birkaç ayda bir, pade zarar vermiyor tertemiz oluyor. Bu şekilde temizleyebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gündelik kullanımda bir fark göremememiz normal aslında bu tür mouse padleri ya da desk padleri daha çok oynadığınız oyunlarda yarattığı fark ile anlayabilirsiniz hocam, Klasse Pro kullanıyorum bir süredir, FPS oyunlarında motor hafızası da geliştikten sonra gerçekten mouse'u nereye kaydırırsan oraya nişan alabiliyorsun, farenin masa üzerindeki hareketi sürtünmenin az olması sayesinde kolaylaşıyor vb.

Tabii bunlar birazcık niş detaylar ve satış noktası da olmayabiliyor, yani tamamen kişisel olarak ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsanız kesinlikle saygı duyuyorum
Bunun yanında ekstradan bu tür mousepadler biraz da estetik katıyor masaya. Benim ilk sefer alma nedenim oydu, baskısını sevdim aldım kaliteliydi hoşuma gitti.
Hocam herkesin düşüncesi farklı tabi ben fps oyunu hariç bi oyun oynamıyorum ve klasse,porge ve ali'den aldığım mouse pad ile aralarında bir fark göremedim belki anlamak için çok detaylı incelemek gerekebilir illa ki farkı hisseden birileri olur

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
Klasse Longteng Huoyun red var

Geçmeye değer mi ?

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Mert

aligoren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Ali gören
Instagram
Aligoren41
TEMUDA KOCAMAN RGB mouse PADLER 250 TLDEN BAŞLIYOR.DIYECEKLERIM BU KADAR ✔️

Nufrit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Uğur
TEMUDA KOCAMAN RGB mouse PADLER 250 TLDEN BAŞLIYOR.DIYECEKLERIM BU KADAR ✔️
Usta TEMU'dan 250 TL'ye RGB ışığı mışığı olan mousepad alıp vergi ödeyip 2 hafta gelmesini bekleyip gece yanar mı diye korkarak yatacağıma TR'den herhangi bir düz mousepad alırım büyük ihtimalle işlevleri aynı olur

Top Bottom