Arkadaşlar merhaba istediğim özellikler Switch kalitesi uzun yıllar götürebilecek tam boyut veya 96 boyut bilek destekli mümkünse sol shift tuşu büyük olsun bütçem 4000 scope 2 snow switch gözüme takılıyor ama oda sol shift küçük ne önerirsiniz
indirim bittialiexpress'de 300-600 aralığında güzel klavyeler olması lazım
Arkadaşlar merhaba istediğim özellikler Switch kalitesi uzun yıllar götürebilecek tam boyut veya 96 boyut bilek destekli mümkünse sol shift tuşu büyük olsun bütçem 4000 scope 2 snow switch gözüme takılıyor ama oda sol shift küçük ne önerirsiniz
Belki vardır bir sorayım dedim oyun oynarken cok iyi oluyordu onun dışında isteklerimi karsilarmi bu modelindirim bitti
❌İndirim Bitti! - ASUS ROG Strix Scope II NX TR Q Snow Switch [ 3.599 TL - > 2566 TL ]
https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-scope-ii-nx-tr-q-gaming-klavye-fiyati-70791/ asus rog cashback kampanyasıyla 1033tl geri ödemesi var 2566 TL'ye geliyor , rog scope deluxeten daha iyi ses tekerleği + nx snow switch var , bazı yerlerde hotswap diyor ama tam emin olamadım bilen...forum.donanimarsivi.com
shifte çok takılma bence iyi fiyata geliyor
nx snow yeni zaten öncekinin güncellenmiş hali baya bir süre götürür , bilek desteği var , ses tekerleği var premium bi klavye , 1000tl cashback olduğu için iyi fiyata geliyorBelki vardır bir sorayım dedim oyun oynarken cok iyi oluyordu onun dışında isteklerimi karsilarmi bu model
nası ya, başka indirim gelmicekmi dahaindirim bitti
❌İndirim Bitti! - ASUS ROG Strix Scope II NX TR Q Snow Switch [ 3.599 TL - > 2566 TL ]
https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-scope-ii-nx-tr-q-gaming-klavye-fiyati-70791/ asus rog cashback kampanyasıyla 1033tl geri ödemesi var 2566 TL'ye geliyor , rog scope deluxeten daha iyi ses tekerleği + nx snow switch var , bazı yerlerde hotswap diyor ama tam emin olamadım bilen...forum.donanimarsivi.com
shifte çok takılma bence iyi fiyata geliyor
ilk kullanıcı indirimi bitti ilerde gelir mi belli olmaznası ya, başka indirim gelmicekmi daha
Nasıl bitti şuan ben aynı fiyatta görüyorumilk kullanıcı indirimi bitti ilerde gelir mi belli olmaz
sana demedim diğer arkadaşa dedimNasıl bitti şuan ben aynı fiyatta görüyorum
Bakalım hocam yarın amazon ve hepsiburada indirimleri varmış duruma göre belki daha iyi seçenekler çıkar çıkmazsa yarın vericem siparişisana demedim diğer arkadaşa dedim
500 liraya z94 almıştım ben shift büyüktü
Arkadaşlar 300 500 tl lik klavyeler öneriyorsunuz adam 4000 tl bütçem var demiş. Biraz kaliteli bir ürün önerseniz daha güzel olabilir sanki. Uzun ömürlü kullanım için daha çok fazla detayı var ucuz ve pahalı klavyelerin ayrıntısına girersem.aliexpress'de 300-600 aralığında güzel klavyeler olması lazım
https://www.incehesap.com/glorious-gmmk2-moduler-hotswap-mekanik-beyaz-klavye-fiyati-62216/ daha ucuza buldum bunuArkadaşlar merhaba istediğim özellikler Switch kalitesi uzun yıllar götürebilecek tam boyut veya 96 boyut bilek destekli mümkünse sol shift tuşu büyük olsun bütçem 4000 scope 2 snow switch gözüme takılıyor ama oda sol shift küçük ne önerirsiniz