Çözüldü✓ Kayıp Klavye Aranıyor: Özellikleri ve Fiyatı

onlhx

80+
Reaksiyon skoru
2
Ben bir klavye arıyordum, bulmuştum ama kaybettim. Fiyatı 2300-2800 TL civarındaydı. Özellikleri şu şekildeydi: %60 boyutunda (%75de olabilir ama çok küçük ihtimal), beyaz renkli ve RGB aydınlatmalıydı. Switchleri sanırım kırmızıydı (red switch); tuşları puding değildi ama o tarzdaydı. Markasını bilmiyorum ancak Wraith gibi kendi özel sitesi vardı ve bu sitede ses örnekleri bulunuyordu. Marka olarak Havit, Logitech, Rampage veya Gamepower değildi. Özellikle kendi resmi sitesi vardı ve orada MP3 formatında (sanırım) klavye ses testi mevcuttu.

Ben bir klavye arıyordum, bulmuştum ama kaybettim. Fiyatı 2300-2800 TL civarındaydı. Özellikleri şu şekildeydi: %60 boyutunda (%75de olabilir ama çok küçük ihtimal), beyaz renkli ve RGB aydınlatmalıydı. Switchleri sanırım kırmızıydı (red switch); tuşları puding değildi ama o tarzdaydı. Markasını bilmiyorum ancak Wraith gibi kendi özel sitesi vardı ve bu sitede ses örnekleri bulunuyordu. Marka olarak Havit, Logitech, Rampage veya Gamepower değildi. Özellikle kendi resmi sitesi vardı ve orada MP3 formatında (sanırım) klavye ses testi mevcuttu.
manyetik bu ama dediklerinin çoğunu doğruluyor bu link

manyetik bu ama dediklerinin çoğunu doğruluyor bu link

çok sağol yarım saattşr gemini ile uğraşıyorum bu klavyeymiş

çok sağol yarım saattşr gemini ile uğraşıyorum bu klavyeymiş
rica ederim dediklerinin hepsini okuyunca aklıma direk ulugames geldi 15 sn de bulup attım sana :D stokları mart ayında geliyormuş haberin olsun

Bu arada alınmaz falan diyorladı aula f75 düşünüyorumda sesi benxer midir bilen varsa yazabilir mi veya benzer sese sahip klavye?

Bu arada alınmaz falan diyorladı aula f75 düşünüyorumda sesi benxer midir bilen varsa yazabilir mi veya benzer sese sahip klavye?
bu klavye manyetik aula f75 mekanik aynı sınıfta değiller kesinlikle ulugames daha mantıklı ek olarak aulanın sesi daha ince

bu klavye manyetik aula f75 mekanik aynı sınıfta değiller kesinlikle ulugames daha mantıklı ek olarak aulanın sesi daha ince
tamam teşekkürler peki ulugames alınır mı ve uzun ömürlümüdür

Nesi daha mantıklı

dostum dünde aynısını yaptın cümleleri yarımmı okuyosun napıyosun anlamadım ben
Soru sordum nesi daha mantıklı? Outemu switchleri mi adı sanı duyulmamış mcu su mu? Sırf manyetik diye klavye alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olabilir ama ses önemli benim için ve beyaz tercihim
Sesi çok çok daha iyi, ürün beyaz krem

attığın klavye mekanik ulugames teki manyetik sırf bu durum için bile manyetik alınır. (kendim ajazz ak820pro kullanıyorum)
Höö öyle mi, manyetik klavye olunca ne oluyo peki? ben sana söyleyeyim odamda süs olarak duruyor şuan

Höö öyle mi, manyetik klavye olunca ne oluyo peki? ben sana söyleyeyim odamda süs olarak duruyor şuan
süs olarak tozlanmaya devam etsin o zaman "höööö" bu nasıl bir konuşma tarzı arkadaş :D

Sesi çok çok daha iyi, ürün beyaz krem
1772016898145.webp

hı hı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,539
Üyeler
189,289
Son üye