Alperen00_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,213
Arkadaşlar 700 tl tutacak klavye mouse ve kulaklık önerileriniz var mı benim aklımda birşeyler var ama size de danışmak istedim şimdiden teşekkürler
700 tl için alınacak en iyileri değil mi hocam ? Daha iyisi var mı ?![]()
Logitech Prodigy G102 RGB 910-004939 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech Prodigy G102 RGB 910-004939 Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Logitech Prodigy G102 RGB 910-004939 Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bloody B120 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody B120 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Bloody B120 Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Rampage RM-K60 DROP PLUS 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.429,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu fiyata daha iyisi olduğunu sanmıyorum. İleride klavyeyi de yükseltirsen çok iyi olur.700 TL için alınacak en iyileri değil mi hocam ? Daha iyisi var mı ?
Kulaklığa önem vermek iyi olur.700 lira için gayet güzel tercihler daha iyisi yok denebilir.700 TL için alınacak en iyileri değil mi hocam ? Daha iyisi var mı ?
Hocam 220 lira kalıyor azıcık artırsa red switch bir klavye alabilir. Hatta artırmasa da alınabilir a4tech'e gerek yok bencebu fiyata daha iyisi olduğunu sanmıyorum. İleride klavyeyi de yükseltirsen çok iyi olur.
Bu fiyata daha iyisi olduğunu sanmıyorum. İleride klavyeyi de yükseltirsen çok iyi olur.
Tamamdır çok sağolunKulaklığa önem vermek iyi olur.700 lira için gayet güzel tercihler daha iyisi yok denebilir.
Tamamdır sağolunHocam 220 lira kalıyor azıcık artırsa red switch bir klavye alabilir. Hatta artırmasa da alınabilir a4tech'e gerek yok bence
Önemli değil 750 yerine 800 yapabilirsenizTamamdır çok sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır sağolun