sprey boyayla girecektim normalde direk ama biri zimpara atmassan boya tutmaz dedi birde daha once hic sprey boyayla birsey boyamadimsprey boya deneyebilirsiniz veya kaliteli bir akrilik boya işinizi görür
kesinlikle tutmaz kasayı söküp ince zımparalayıp mümkünse izopropil alkol ile silip veya yıkayıp boyaman lazımsprey boyayla girecektim normalde direk ama biri zimpara atmassan boya tutmaz dedi birde daha once hic sprey boyayla birsey boyamadim
zimpara alkol sprey boya nin fiyati zaten klavye parasi ediyo daha ucuza cozemezmiyizkesinlikle tutmaz kasayı söküp ince zımparalayıp mümkünse izopropil alkol ile silip veya yıkayıp boyaman lazım
Çözemezsin direkt boya vurursan içine ettiğin ile kalırsın.zimpara alkol sprey boya nin fiyati zaten klavye parasi ediyo daha ucuza cozemezmiyiz
Çözemezsin direkt boya vurursan içine ettiğin ile kalırsın.
Hiç bulaşma gayet güzel olmuş
kesinlikle tutmaz kasayı söküp ince zımparalayıp mümkünse izopropil alkol ile silip veya yıkayıp boyaman lazım
sagolun beler muhtemelen vazgecicem cumleten iyi gecelersprey boya deneyebilirsiniz veya kaliteli bir akrilik boya işinizi görür
Sanada bi tanemsagolun beler muhtemelen vazgecicem cumleten iyi geceler