KLAVYE ÖNERİN LÜTFEN

Zultia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
Bütçe
750
KLAVYE KONUSUNDANDA PEK ANLAMIYORUM O YUZDEN SİZE SORUYORUM ONEREBİLİCEĞİNİZ RED VEYA BLUE SWİTCH BLUE OLURSA DAHA İYİ HİSSİYATI GUZEL KLAVYE ONERİNİZ VARMI BUTCE 750 CIVARI İNDŞİRİMDE GUZEL BİŞEY FELAN OLUR VE ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM VEYA İNDİRİMMİ BEKLEYEYİM SİZCE

Reddragon fizz yurtdışında oluyor genellikle indirim falan olunca 30 dolara dusuyor

spam olarak mı atıyorsunuz hocam :D ? attığınız ürünün 750 TL ve cıvarıyla ne alakası var bir de blue switch istenmiş :DDD
çok biliyorsan sen at kardeşim. HİSSİYATI GUZEL KLAVYE ONERİNİZ VARMI demiş illa mavi dememiş. ayrıca seni neden ilgilendiriyor benim tavsiyem

çok biliyorsan sen at kardeşim. HİSSİYATI GUZEL KLAVYE ONERİNİZ VARMI demiş illa mavi dememiş. ayrıca seni neden ilgilendiriyor benim tavsiyem
dostum umarım göz doktoruna görünürsün "BLUE OLURSA DAHA İYİ" diye bir cümle var orada :D
https://www.amazon.com.tr/AJAZZ-Kla...osu-Rainbow-Backlit-QWERTY/dp/B0BLVLS8S9?th=1 bu klavye attığınızdan çok daha iyi ve hotswap :D ama arakdaşın bütçesi buna uymuyor maalesef. 750 tl seviyesinde iyi bir BLUE SWİTCH klavye önerim olmadığı için yorum yapmıyordum.

KLAVYE KONUSUNDANDA PEK ANLAMIYORUM O YUZDEN SİZE SORUYORUM ONEREBİLİCEĞİNİZ RED VEYA BLUE SWİTCH BLUE OLURSA DAHA İYİ HİSSİYATI GUZEL KLAVYE ONERİNİZ VARMI BUTCE 750 CIVARI İNDŞİRİMDE GUZEL BİŞEY FELAN OLUR VE ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİM VEYA İNDİRİMMİ BEKLEYEYİM SİZCE
NİYE BAĞIRIYORSUNUZ?

700e mizar mz60 sarı switch verebilirim kutulu sıkıntısız.

Geri