Neler Yeni

Klavye önerisi 1700 tl

Talyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Talha Yücel
Bütçe
1700
merhaba hot swap özellikli %75 klavye 1 ürün buldum daha bütçeyi aşamam son param 1700-1750 yurt dışı mekanik switch istiyorum beyaz olursa mükemmel olur öneriniz var mı
havit gamenote kb884l brown veya red switch bu klavye güzelse hangisini alayım

Loki_0

80+ Bronze

Loki_0

80+ Bronze
türkçe yokmu almanca klavyeden çok çektim yabancı dil klavye almak istemiyom
Türkçe düzen bulmak zor ama ingilizce düzen olsa bile tuşların yeri değişmiyor ki. Kısa sürede alışırsınız bence. Sırf Türkçe olması için daha kalitesiz bir ürün almak bana mantıklı gelmiyor ama kendi tercihiniz. Türkçe olarak k552 var ama o da beyaz değil maalesef ve switchleri az da olsa daha kötü.

Mesaj otomatik birleştirildi:

havit gamenote kb884l'de parasına değmez ama illa Türkçe ve beyaz istiyorsan alabilirsin.

Talyah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Talha Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkçe düzen bulmak zor ama ingilizce düzen olsa bile tuşların yeri değişmiyor ki. Kısa sürede alışırsınız bence. Sırf Türkçe olması için daha kalitesiz bir ürün almak bana mantıklı gelmiyor ama kendi tercihiniz. Türkçe olarak k552 var ama o da beyaz değil maalesef ve switchleri az da olsa daha kötü.

Mesaj otomatik birleştirildi:

havit gamenote kb884l'de parasına değmez ama illa Türkçe ve beyaz istiyorsan alabilirsin.
ne özelliği kötü havitin merak ettim plastik kalitesimi birde redragon un %75 klavyelerinden gene hotswap olup kablosuz olan varmı1600-1700 civarına

Loki_0

80+ Bronze
ne özelliği kötü havitin merak ettim plastik kalitesimi birde redragon un %75 klavyelerinden gene hotswap olup kablosuz olan varmı1600-1700 civarına
Switchleri iyi değil hocam genel olarak. Redragonda da havitte de outemu switch oluyor. Tamam çabuk bozulmazlar ama bir süre sonra bariz yay sesi oluyor. O yüzden başta machenike önermiştim, daha uygun bütçede huano switch alıyorsunuz. Huano da aşırı iyi değil ama outemudan daha iyi.

%75 klavyelerinden gene hotswap olup kablosuz olan varmı1600-1700 civarına

%75 yok diye biliyorum hocam, arıyorsan k530 vardır, bir de k500 b61w var.

İkisi arasındaki fark yine outemu, huano switch meselesi. Redragonda yine outemu var.

Ayrıca bunlardan ayrı olarak başta size g75 pro önerecektim ama o klavyenin cashbackler dahil fiyatı 1600-1800 yapıyor. Yani önce almak için elininizde 2500 olması gerekiyor. Başta bu yüzden önermedim ama şu an aklında bulunsun diye söyleyeyim dedim. Aynı bütçedeki klavyelerden kat kat iyidir.

Top Bottom