Klavye Önerisi İstiyorum

X1 V2 alıcam ben abi elin büyükse iyi olur bakayım hafta sonu sipariş edicem
aktif olarak Royal kludge M3 8kHz modeli kullanıyorum. palm grip tutuyorum ve delikli olması hoşuma gitmiyor. yazılımı sade. sensörü kaliteli palm gripe uygun model bakıyorum. Elimdeki royal kludgeda köşede bekletirim yedek olarak.

aktif olarak Royal kludge M3 8kHz modeli kullanıyorum. palm grip tutuyorum ve delikli olması hoşuma gitmiyor. yazılımı sade. sensörü kaliteli palm gripe uygun model bakıyorum. Elimdeki royal kludgeda köşede bekletirim yedek olarak.
el boyutunu bilmiyorum fakat ben Razer deathadder kullanıyorum aktif olarak o benim elime tam onun boyutu ve X1 V2 nin boyutu aynıydı sanirsam X1 senin mouse dan biraz daha büyük sensörü vs gayet iyi fakat palm grip için sana uygun mu bilmiyorum

ATK ürünlerinin yazılımı çok güzel.
1778790397383.webp
1778790444264.webp
1778790487043.webp

Anime kızını ben koydum bu arada 🥸

şu ATK ve attack shark ismini gördüğümde otomatik olarak 5 adım geriye gidiyorum. bende nedense huy oldu. yada insanlar o kadar çok problem yaşıyorki içim el vermiyor.
Problem modellerde değil de wraith ile ilgili gibi destekleri çok kötü gözüküyor.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Param olsa şu 3 modelden birini almak istiyorum aslında

Şunu çok fazla öneriyorlardı bunu da inceleyebilirsin.

Şunu çok fazla öneriyorlardı bunu da inceleyebilirsin.
benimde duymuşluğum oldu. ama açıkçası WLMouse ile Pwnage markasının yanında devede pire kalıyo gibi hissettiriyo. attığım mouselerde yazılım ve kalite çok üst seviye. nese konuyuda çok saptırmayalım yoksa kilit yicek. Eğer yeteri para biriktirirsem attığım 3 mouse düşünüyorum. onun dışı aklıma bi mouse gelmiyo. 4k civarlarınada gider zaten logitech superlight 2 falan alırım :D

şu ATK ve attack shark ismini gördüğümde otomatik olarak 5 adım geriye gidiyorum. bende nedense huy oldu. yada insanlar o kadar çok problem yaşıyorki içim el vermiyor.
aynısı bende de oldu da @jombo aslan abişim marka kendisininmiş gibi savununca yön değiştirdim

aynısı bende de oldu da @jombo aslan abişim marka kendisininmiş gibi savununca yön değiştirdim
Jombo hocam no name brand ile 2.5 sene gittiğini sölüyor. ATK veya attack shark gibi marka ona gül bahçesi gibi geliyodur. kaliteli markaya geçerse onuda bi 5 sene kullanmaya çalışır. :kekw:

Jombo hocam no name brand ile 2.5 sene gittiğini sölüyor. ATK veya attack shark gibi marka ona gül bahçesi gibi geliyodur. kaliteli markaya geçerse onuda bi 5 sene kullanmaya çalışır. :kekw:
keşke 2.5 sene olsa 5-6 senedir yanımda mübarek. Ne yalan söyleyeyim atk a9 plusa geçince çağ atladım ondan dolayı da olabilir markayı sevmem 1600 tl ye şaka gibi ama kalite.

2016 dan beri aynı ekipmanlarla geldim 🤓 abim ile aynı kaderi paylaşıyor olabiliriz ikimizde yavaş yavaş çağ atlıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,996
Üyeler
195,493
Son üye
shinoaxd
Geri