Klavye önerisi lazım

gamepower calypso indirimde bulursan al

önerilerin için teşekkür ederim

Görmemişim .d o bütçelere önerim gamepower bir marka klavye alman ben şuan saber RGB kullanıyorum gp den ve memnunum
Hocam ne zamandır kullanıyorsun saber rgb yi ? Ben yeni aldım da bazı arkadaşlar uzun kullanımda tuşların basmamama durumu var diyorlar. Sende durumlar nasıl ?

Hocam ne zamandır kullanıyorsun saber RGB yi ? Ben yeni aldım da bazı arkadaşlar uzun kullanımda tuşların basmamama durumu var diyorlar. Sende durumlar nasıl ?
knk 1 yıl 1.5 ay olucak nerden baksan donanım arşivi saber rgb videosu paylaştı direk kaptım adeksstore dan aldım ben

Philips SPK8614 red switch klavye hakkında da bir yorum yazayım madem konu ona da gelmiş. Klavye gayet güzel durmasına rağmen bence biraz şişirilmiş bir model. Ses tekerleğini + bir özellik olarak görmüyorum ben. Tasarımdan başka birşeye yaradığını düşünmüyorum. Rakipleriyle karşılaştırdığımız zaman yazılımı olmaması, RGB olmaması, tuşlarından (red switch olan modelinde bile) fazla ses çıkması nedeniyle geri kalıyor. (düzenliyorum, geri kalmıyor da, nötrleniyor gibi diyelim. Rakiplerinde bahsettiğim problemleri yaşayanları düşünürsek.) 360TL verilmez diye düşünüyorum. Bu klavye aynı şekilde bir Rampage, bir Gamepower ürünü olsaydı herkes bu yönlerini forumlarda yazıp yazıp kötülerdi ama Philips olması ve eski fiyatındaki bandında performanslı olmasıyla ön plana çıktığı için hala herkes öneriyor. 360TL verilmez.

tuş basmama sorunu oluyor genelde outemulu modellerde
1 yıldır böyle bir sorunla karşılaşmadım arkadaşım karşılaştı oda kötü amaçlı yazılımlarla doldurmuç pc yi bazen basmıyor bazende uzun süre basılı tutuyormuş .d en son format attı düzeltti herşeyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Basmama sorunu oluyor bir süreden sonra.
knk 1 yıldır kullanıyorum sanki daha dün almışım gibi

knk 1 yıl 1.5 ay olucak nerden baksan donanım arşivi saber RGB videosu paylaştı direk kaptım adeksstore dan aldım ben
Red switch mi kullanıyorusn ?

1 yıldır böyle bir sorunla karşılaşmadım arkadaşım karşılaştı oda kötü amaçlı yazılımlarla doldurmuç PC yi bazen basmıyor bazende uzun süre basılı tutuyormuş .d en son format attı düzeltti herşeyi

knk 1 yıldır kullanıyorum sanki daha dün almışım gibi
Ben de inşallah temiz kullanıyorum bier sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum inşallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,422
Üyeler
174,870
Son üye
Plover61
Geri