Bukalemun58
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 1550
1,5 k gibi bir bütçem var önereceğiniz gaming red switchli tkl klavye var mıdır numlock kısmı olmayacak yön tuşları olacak
Attığı klaveyi kullanıyorum, öneririm![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
Hocam bu klavyedeki Türkçe olmayan kelimelere basıldığında yine Türkçe harf olarak yazabiliyor değil mi sadece görünüş açısından farklıAttığı klaveyi kullanıyorum, öneririm
Hocam başka önerin varmı birde mouse için de bir konu açmıştım oraya bakarsan sevinirim![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
Evet hocam, bilgisayardan türkçe klavye yaparsanız kullanabilirsiniz.Hocam bu klavyedeki Türkçe olmayan kelimelere basıldığında yine Türkçe harf olarak yazabiliyor değil mi sadece görünüş açısından farklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam başka önerin varmı birde mouse için de bir konu açmıştım oraya bakarsan sevinirim
Eywallah hocam birde mouse önerisi ile ilgili konu açmıştım oraya da bakarsanız sevinirimEvet hocam, bilgisayardan türkçe klavye yaparsanız kullanabilirsiniz.
Murat'ın attığı furylevel mouse gayet iyi, onun dışında daha iyi bulacağını sanmıyorum. Gerçekten üst düzey bir kullanım alırsın.Eywallah hocam birde mouse önerisi ile ilgili konu açmıştım oraya da bakarsanız sevinirim
Hocam büyük eller için uygun mudur pekiMurat'ın attığı furylevel mouse gayet iyi, onun dışında daha iyi bulacağını sanmıyorum. Gerçekten üst düzey bir kullanım alırsın.
Devasa büyüklükte değilse gayet yeterliHocam büyük eller için uygun mudur peki