Klavye "Q" tuşunda takılma

sqarex

80+
Reaksiyon skoru
5
Selamlar, Gamepower Warlock Red Switch klavye kullanıyorum. Alalı 2 ay gibi bir süre oldu. 1 hafta gibi bir süre önceden Klavyede "Q" tuşunda takılma vardı. İlk yaşadığım zaman bilgisayarı kapatıp açmıştım falan az sürede geçmişti, sorun gitmişti. Fakat son 2 gündür tekrar yaşamaya başladım ve bilgisayarı kapattım sürücüyü güncelleştirmeyi denedim, işe yaramadı. Nasıl çözülür?

Selamlar, Gamepower Warlock Red Switch klavye kullanıyorum. Alalı 2 ay gibi bir süre oldu. 1 hafta gibi bir süre önceden Klavyede "Q" tuşunda takılma vardı. İlk yaşadığım zaman bilgisayarı kapatıp açmıştım falan az sürede geçmişti, sorun gitmişti. Fakat son 2 gündür tekrar yaşamaya başladım ve bilgisayarı kapattım sürücüyü güncelleştirmeyi denedim, işe yaramadı. Nasıl çözülür?
Normal. Klavye kötü.

Warlock sorunlu bir klavye

Warlock, Ogre de falan bu sıkıntılar normal çok kişi yaşıyor.

Gamepower için şaşırılacak bir durum değil.
Umarım garantisi ürünlerinin arkasında duruyordur.

Normal klavye sorunlu zaten.

Yapabileceğim bir şey var mı, Yoksa garantiye mi vereyim?

Yapabileceğim bir şey var mı, Yoksa garantiye mi vereyim?
Garantiye verin yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. Aynı sorun benim Gamepower Saber RGB modelinde de gerçekleşti. Haber bekliyoruz bakalım :)

Geri