Yardım Klavye takas edilirmi

Asus STRIX TACTIC PRO Cherry özelliği ne ?​

Eyw sadece görüntüsü hoşuma gitmedi takastan sonra satsammi acaba
kimse bu klavyelere görüntüsü için bu paraları vermiyor. klavye 3000tl'yse 2000'i switchlerinden zaten. klavyede orjinal cherry mx switchleri varsa denedikten sonra satmak isticeğini sanmıyorum. switchler ömrünü doldurmuşta olabilir adama garantisi olup olmadığını, garantisinin ne zaman bittiğini sormadan alma.

kimse bu klavyelere görüntüsü için bu paraları vermiyor. klavye 3000tl'yse 2000'i switchlerinden zaten. klavyede orjinal cherry mx switchleri varsa denedikten sonra satmak isticeğini sanmıyorum. switchler ömrünü doldurmuşta olabilir adama garantisi olup olmadığını, garantisinin ne zaman bittiğini sormadan alma.
Sorayım hemen
Post automatically merged:

3 senelikmiş hocam

Sorayım hemen

3 senelikmiş hocam
En kotu alıp satarim

Hocam numpadsiz klavye istiyormuş takas amacıda oymuş

Sorayım hemen

3 senelikmiş hocam

En kotu alıp satarim
Orta seviye bir mekanik klavyede genel kullanımda 3 senede switchlerin rahmetli olması helede cherry gibi bir markanınkinin düşük bir ihtimal. internet kafede kullanıldıysa işler değişir tabi. tuş testlerini yap switchlerde ve tuşlarda problem yoksa takas yapabilirsin.

Orta seviye bir mekanik klavyede genel kullanımda 3 senede switchlerin rahmetli olması helede cherry gibi bir markanınkinin düşük bir ihtimal. internet kafede kullanıldıysa işler değişir tabi. tuş testlerini yap switchlerde ve tuşlarda problem yoksa takas yapabilirsin.
Tmm hocam

Gamepower warlock Compact ile asus strix tactic pro mx chery brown switch takas edilirmi sıkıntısı yokmuş tuş bile aşınmamış diyor
Adam bunları takas ediyorsa vardır bir şey iki klavye arasında dağ var üstüne para istemiyorsa bence takas etme ilerde sorun yaşama ihtimalin yüksek olabilir

Gamepower warlock Compact ile asus strix tactic pro mx chery brown switch takas edilirmi sıkıntısı yokmuş tuş bile aşınmamış diyor
kanka dolandırılma kaç bin liralık klavyeyle warlocku niye takas etsinler enayi mi adamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,449
Üyeler
190,917
Son üye
EmpozE
Geri