Klavyeni atabilir misin hocam bazı klavyelerde tuşlar değişebiliyor yanlış olmasın
dostum her zaman uğraşmak istemiyorum ve bu klavyede yapılan bir işaret değil mi?kopyala yapıştır yap yapabiliyorsan
' böyle oluyor hocamshift+2 deneyebilir misin?
Kötü bir klavye 6 yıllık bir klavye ama yedek tuş yok home pgup bazılarını hiç kullanmıyorum onlara ekliyebilirim peki bu yapılmıyor mu? yoksa ekleniyor mu klavyeye
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum her zaman uğraşmak istemiyorum ve bu klavyede yapılan bir işaret değil mi?
Maalesef onu bulamadım, sonradan birini silmek gerekiyor.Sağol kral cidden oldu 2 Li yapıyor bunu tekli yapabilir miyiz?
Maalesef onu bulamadım, sonradan birini silmek gerekiyor.
Benim klavyem ingilizce ESC'nin altındaki tuş ile direkt yapabiliyorum, sen de Windows ayarlarından klavye dillerine İngilizce'yi eklersen direkt ESC'nin altındaki tuş ile yapabilirsin, klavye dilleri arasında geçiş yapmak için de Sol Alt ile Sol Shift kısayolunu kullanabilirsin.
Rica ederim, yanıtımı rapor et diyerek en iyi cevap olarak seçebilirsin.Sağol Kral cidden bunu bulmak çok zor senin sayende buldum. Konuyu çözüldü olarak işaretledim ama senin mesajını sabitleyemiyorum.