Klavyede knob çok önemlimi?

denizzx

80+
Reaksiyon skoru
0
klavye almayı düşünüyorum msi forge gk600 ve ajazz ak820pro modelleri arasında kaldım msi klavyenin ekranı çok hoşuma gidiyo ama ajazzdaki gibi knobu yok daha önce hiç knoblu klavye kullanmadım o yüzden çok önemlimi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım

Bu konuyu sana bağlı knoblu aradım baktım hoşuma giden olmadı istiyorudum ama o kadar da önemli degilmiş fn+f tuşuyla açıp kapatabiliyorum o kadar zor olmuyor tek elle halledebiliyosun .

klavye almayı düşünüyorum msi forge gk600 ve ajazz ak820pro modelleri arasında kaldım msi klavyenin ekranı çok hoşuma gidiyo ama ajazzdaki gibi knobu yok daha önce hiç knoblu klavye kullanmadım o yüzden çok önemlimi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
ses açıp kapatmada kolaylık oluyo bide bence estetik duruyo size kalmış tabi.olmasada olur.

Ses knob u iyidir. Alışınca güzel pratiklik kazandırıyor.
Klavyeye de premium hava katıyor.
Aula F99 kullanıyorum. Pro su Türkiye de olsa muhtemelen Pro sunu alırdım. F99 da knob yok.
Bir de mesela alışkanlık, önceki klavyem Asus TUF K1 idi, basitte olsa knob vardı ve alışmıştım.
Şimdi ses sistemimin kendi knobu var diye onla idare ediyorum ama elimin altında olsa daha iyi olurdu.

Geri