klavye almayı düşünüyorum msi forge gk600 ve ajazz ak820pro modelleri arasında kaldım msi klavyenin ekranı çok hoşuma gidiyo ama ajazzdaki gibi knobu yok daha önce hiç knoblu klavye kullanmadım o yüzden çok önemlimi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
ses açıp kapatmada kolaylık oluyo bide bence estetik duruyo size kalmış tabi.olmasada olur.klavye almayı düşünüyorum msi forge gk600 ve ajazz ak820pro modelleri arasında kaldım msi klavyenin ekranı çok hoşuma gidiyo ama ajazzdaki gibi knobu yok daha önce hiç knoblu klavye kullanmadım o yüzden çok önemlimi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
ayni duruma dustum bende klavye alirken daha sonrasinda knobsuz bir klavye aldim hic pismanlik hissi ve ya keske knoblu alsaydim hissi yasamadim.klavye almayı düşünüyorum msi forge gk600 ve ajazz ak820pro modelleri arasında kaldım msi klavyenin ekranı çok hoşuma gidiyo ama ajazzdaki gibi knobu yok daha önce hiç knoblu klavye kullanmadım o yüzden çok önemlimi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım
Ses knob u iyidir. Alışınca güzel pratiklik kazandırıyor.klavye almayı düşünüyorum msi forge gk600 ve ajazz ak820pro modelleri arasında kaldım msi klavyenin ekranı çok hoşuma gidiyo ama ajazzdaki gibi knobu yok daha önce hiç knoblu klavye kullanmadım o yüzden çok önemlimi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım