Neler Yeni

Klavyede nokta tuşu için yer kalmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
YUSUF ARIKAN
Logitech G PRO klavyem için Türkçe keycap satın almıştım ancak keycapı takarken fark ettim ki nokta tuşu için yer kalmamış bunu nasıl çözebiliriz? <> tuşları yerine nokta tuşunu atayabiliyor muyuz? Çünkü <> tuşlarını neredeyse hiç kullanmıyorum ancak nokta tuşunu sıklıkla kullanıyorum.

Ekler

• WhatsApp Image 2024-08-20 at 15.04.15.jpeg
    WhatsApp Image 2024-08-20 at 15.04.15.jpeg
    313.3 KB · Hit: 51

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Arnold Ciwardagexer
Logitech G PRO klavyem için Türkçe keycap satın almıştım ancak keycapı takarken fark ettim ki nokta tuşu için yer kalmamış bunu nasıl çözebiliriz? <> tuşları yerine nokta tuşunu atayabiliyor muyuz? Çünkü <> tuşlarını neredeyse hiç kullanmıyorum ancak nokta tuşunu sıklıkla kullanıyorum.
Hocam solda büyük shift olup nasıl büyük küçük işareti oluyor?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,301
İsim
Mehmet Aslan
hocam konudan bağımsız aldığınız keycaps in linki veya markasını söyler misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
YUSUF ARIKAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Arnold Ciwardagexer
ben direk keycapa göre yaptım bilemiyorum, klavye logitech g pro lol edition us in,tl modeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

hyper x, puddin keycap, amazondan aldım
Eğer Türkçe q kullanıyorsanız solda küçük shift olmak zorunda büyüktür küçüktür işaretini çıkarın nokta ç harfinin sağında kalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
YUSUF ARIKAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer Türkçe q kullanıyorsanız solda küçük shift olmak zorunda büyüktür küçüktür işaretini çıkarın nokta ç harfinin sağında kalıyor.
büyüktür, küçüktür işaretini çokardıktan klavyeyi ona göre nasıl ayarlayacağım, z tuşuna bastığımda büyük küçük, x tuşuna bastığımda z algılayacak

büyüktür, küçüktür işaretini çokardıktan klavyeyi ona göre nasıl ayarlayacağım, z tuşuna bastığımda büyük küçük, x tuşuna bastığımda z algılayacak
Türkçe q da shiftten sonra büyük küçük işareti geliyor

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Arnold Ciwardagexer

Türkçe q da shiftten sonra büyük küçük işareti geliyor
Evet ama dikkat ederseniz shift tuşu küçük. Burda da öyle gözüküyor.
1724166412787.png

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Arnold Ciwardagexer
benimkinde böyle değil

farklı bir model sanırım
Hocam rica etsem enter ve sol shift tuşlarını çıkarıp switchlerin resmini atar mısın?

Bakın bu ilanda büyük küçük işareti yok siinkiyle aynı. Sizin de koymamanız gerekiyor.
1724170781518.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,609
Üyeler
172,522
Son üye
edizfps
Top Bottom