Klima mı Vantilatör Mü

Klima tabi ki de hiçbir vantilatör klimayla kıyaslanamaz

yarın gelecek hocam atarım foto, buzlu olanları bende araştırdım yarım saatte buz eriyormuş sonrasında bir özelliği kalmıyor diyorlar.
hayyırlı uğurlu olsun sonucunu buraya yazar mısın foto vs de atarsan güzel olur
kule tipi yada bulz soğutma tipleri var bakmam lazım

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar zaten vantilatör alacak adam 2-3k para vereceği için vantilatör arıyor bahsedilen vantilatörler 25-30k değil öyle olsa klima tabii ki mantıklı seçim olur

vantilatör bir yerden sonra tıkanıyor içerideki sıcak havayı üflüyor serinletme işlevini bile yerine getiremeyecek hal alıyor

Soğutma için her zaman klima. Isıtma için kullanacaksanız kaliteli klima bakın sadece soğutma için uygun piyasa ürünleri işinizi görür

Hangisini Almam daha iyi olur klima biraz zahmetliymiş galiba geceleri sıcaktan uyuyamıyorum odam sabahtan akşama kadar güneş alıyor
Klima kanka boşuna vantilatördür böyle hava üfleyen her tip şeyden uzak dur hiç biri bi halta yaramıyor soğutmuyor çünkü bir de su fln koyulan modeller var su koyuyorsun buz koyuyorsun fln bu işler boş odadaki sıcakllgıı max 2 derece fln düşürüyor sonra bidaha su buz bilmem ne uğraşıyorsun bir de zamanla iğrenç leş bir koku yapmaya başlıyor sonra yıkamkla fln uğraşıyorsun çok kötü yani klima al kafanı dinle kimin ne dediğini boşver çok pişman olursun

yarın gelecek hocam atarım foto, buzlu olanları bende araştırdım yarım saatte buz eriyormuş sonrasında bir özelliği kalmıyor diyorlar.

arkadaşlar zaten vantilatör alacak adam 2-3k para vereceği için vantilatör arıyor bahsedilen vantilatörler 25-30k değil öyle olsa klima tabii ki mantıklı seçim olur
çok kötü bu arada tavsiye etmem

Klima kanka boşuna vantilatördür böyle hava üfleyen her tip şeyden uzak dur hiç biri bi halta yaramıyor soğutmuyor çünkü bir de su fln koyulan modeller var su koyuyorsun buz koyuyorsun fln bu işler boş odadaki sıcakllgıı max 2 derece fln düşürüyor sonra bidaha su buz bilmem ne uğraşıyorsun bir de zamanla iğrenç leş bir koku yapmaya başlıyor sonra yıkamkla fln uğraşıyorsun çok kötü yani klima al kafanı dinle kimin ne dediğini boşver çok pişman olursun

çok kötü bu arada tavsiye etmem
gönül ister 2k ya klima olsun onu alalım ama en ecuz adam akıllı klima 30 dan başlıyor hocam, yani arada dağlar kadar fiyat farkı var, klima yatak odamda var bilgisayar odam uzak salon uzak şimdilik bilgisayar odam için aldım hiç esmiyor orası kulaklık takınca pişiyorum onu engellese yeterli, beğenirsem salona da bir tane alırım beğenmezsem salona klima artık.

Geri