Neler Yeni

kmspico anakart gömülme acil yardım

sabit.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sabit duran
Dostlarım abilerim lütfen yardım edin yeni bir laptop aldım freedos, bilen bir arkadaşla rufusla usb den win 11 kurduk daha sonra bana kmspico diye bir siteden 11 pro yu etkinleştirdi 6 aylık bir süresi var şu an her yerden kmspicoyu sildik malwerbaytstan tarattık birkaç bir şey çıktı sonra sildik şu an temiz bir şey görünmüyor biraz araştırdım forumlarda tonla şey var bazıları silince yeter diyor bazıları temiz kurulum şart diyor bazıları cmd vs diyor bazıları anakarta gömüyor silinmiyor diyor ne yapacağım lütfen akıl verin bir yol gösterin

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,149
İsim
Hacı
Baştan format temiz çözüm olur.

sabit.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sabit duran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha 1 haftalık bile değil format atmak istemiyorum yok mu başka çözümü

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Dostlarım abilerim lütfen yardım edin yeni bir laptop aldım freedos, bilen bir arkadaşla rufusla usb den win 11 kurduk daha sonra bana kmspico diye bir siteden 11 pro yu etkinleştirdi 6 aylık bir süresi var şu an her yerden kmspicoyu sildik malwerbaytstan tarattık birkaç bir şey çıktı sonra sildik şu an temiz bir şey görünmüyor biraz araştırdım forumlarda tonla şey var bazıları silince yeter diyor bazıları temiz kurulum şart diyor bazıları cmd vs diyor bazıları anakarta gömüyor silinmiyor diyor ne yapacağım lütfen akıl verin bir yol gösterin
Anakarta gömülüyormu bilmem ama bios update yaparsan formatlamış gibi olur yada bios pilinida sökebilirsin

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Yani arkadaş niye öyle yapmış anlamadım internette 50 tl key satılıyorken hatta win 11 de var mı bilmiyorum 10 da bedavaya cmdden etkinleştirilebiliyorken böyle bir yöntem denemesi saçma olmuş.

sabit.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sabit duran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni sağlam key aldım ürün anahtarını format atmadan değişirsem sorun olur mu temiz kurulum şart mı antivirüs bir şey bulamıyor bulduklarını sildik zaten

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Yeni sağlam key aldım ürün anahtarını format atmadan değişirsem sorun olur mu temiz kurulum şart mı antivirüs bir şey bulamıyor bulduklarını sildik zaten
Ya hocam en mantıklısı arkadaşın dediği gibi temiz kurulum bence eğer ki oyun yüklemediyseniz pek fazla formatlayın birde bios update yapın.

frix

80+
Kötü amaçlı yazılım yüklenmiş olabilir.

Asla emin olamazsınız, o yüzden tekrar temiz bir kurulum yapın.

1 haftalık olduğunu belirtmişsiniz, ne güzel işte, yol yakınken formatlayın.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,149
İsim
Hacı
daha bir haftalık insan format atmak istemiyor yok mudur başka çözümü şu anakarta gömme olayı ne beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Olsa onu söylerim, maalesef yok.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Berk
1 haftalık cihaz formatlayınca ne olacak? Formatlayın.

Top Bottom