Neler Yeni

Kokoreç kimlere ait?

Kokoreç kimlere ait?

• Oy kullanan toplam üye
    29
  • Anket kapatıldı .

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
sabri reis
Kokoreç ne sadece Yunan ne de Türk yemeğidir bu sebeple. Her iki coğrafyanın da yemeğidir.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,221
İsim
Mert Can Ergün
Amerikalara ait

Zechion

80+ Silver
Çoğu yemek tartışmasının sebebi Osmanlı. Osmanlı döneminde çoğu balkan ülkesi, arap ülkesi osmanlı içerisindeydi. Bu ne demek oluyor ? Mesela şuan türkiyede maraştaki dondurma türkiyenin sayılıyorsa o dönemde yunanistanda çıkan bir yemek osmanlının veya şuan ki türkiye sınırları içerisinde bulunan bir yemek yunanistanın sayılıyordu. Çünkü aynı devlete bağlılar. Fakat çoğu insan bunu anlamak istemiyor ve ***** ***** tartışmalara giriyor.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
sakatat yemeklerinin çoğunun türklere ait olduğunu düşünüyorum çünkü taa sucuktan olmak üzere türkler ilk kez etin bağırsakta saklanabildiğini bulmuşlar
ayrıca türklerde daa söğüş işkembe falan var yani sakatatın her yerinden faydalanıyoruz adamlarsa sadece bağırsak kullanıyor burada bence bir çalma var

KAANT10X

80+ Bronze
Ben bu tarz anketlerde genelde Türk işaretlerim ama çoğu kişinin dediği gibi ortak bir kültürümüz var Ayrıca Latin kültüründe sakatata bakış açısını bilmek gerekiyor dünyada her millet yemez çünkü

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Yunan'lar kokoreç bizim diyor. Türkler de bizim diyor. Bence Türklerin. Sizce?
Kokoreç çok eski zamanlara daynan bir yemek .
Eskilerde de yok sadece türkler yapıyormuş veya yok sadece yunan yapıyormuş diye bir metin görmedim veya bir kanıt..
Coğrafya olarak eskiden iki ülke de yoktu sadece o coğrafyalarda yapılıyordu kısacana bir ege yemeğidir.

Onurkotlutok05

80+ Gold
yaklaşık 400 yıl beraber yaşadığımız düşünülürse aslında onlar da türk yani türklerin yemeği

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,253
Üyeler
165,953
Son üye
ayd123
Top Bottom