Dün tahmini teslimdi normalde sonrs bugün oldu.Saat ssbah 8den beri teslimat noktasında bekliyor.Müşteri hizmetlerini 3 saat önce aradım.Ürün dağıtım aracında en yakın zamanda dağıtıma çıkacak dediler.Hala son teslim istasyonunda.
yaşadağım en kötü firma diyebilirim.Dün tahmini teslimdi normalde sonrs bugün oldu.Saat ssbah 8den beri teslimat noktasında bekliyor.Müşteri hizmetlerini 3 saat önce aradım.Ürün dağıtım aracında en yakın zamanda dağıtıma çıkacak dediler.Hala son teslim istasyonunda.
reis sanki en kotu sey o degil gibi.yaşadağım en kötü firma diyebilirim.
o nasıl bir firma ilk kez duyuyorumKolay Gelsinin işini doğru yaptığı ne zaman görüldü? Şikayervar'da 2 şikayetim var
?o nasıl bir firma ilk kez duyuyorum![]()
yaşadağım en kötü firma diyebilirim.
Normalde dağıtıma çıktıktan 3 saat içinde geliyordu.İlk defa böyle oldu.Yeni elemanlar gelmiş bizim bölgeye.2 gün önceki kargoda da beni telefonla arayıp yer tarifi istediler.Eleman sorunu vardır
benim firmalar arasında yaşadığım en kötü firma kişisel yorumum salı günü verdiğim kargo yurtiçi çarşamba öğle arası getirirken kolay gelsin 3 gün sonra ve akşam 8 de getiriyorsa benim için bi yararı olmayan firma. genelde kolay gelsin firması ile çalışan yerlerden bir şey almıyorum.reis sanki en kotu sey o degil gibi.