Talha Celik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 636
Benim'de kargolarım erteleniyor prime day'dan dolayıArkadaşlar nikeden ürün aldım 2 haftada TRYE geldi ve 4 gündür oturduğum bölgede ama 3 gündür dağıtıma çıkıyor mesajı geliyor sonra erteliyorlar 3 gündür aynı şey oluyor ne yapabilirim
Hocam bursa gemlildeyim neyin yoğunluğu var anlıyamadım . Bir de bugünün mesajını şimdi atmışlar saat 2 de . Saat 10 a kadar teslimat yapıyorlar nasıl şimdi erteleyebilirler .Benim'de kargolarım erteleniyor prime day'dan dolayı
Prime day yoğunluğu hocamHocam bursa gemlildeyim neyin yoğunluğu var anlıyamadım . Bir de bugünün mesajını şimdi atmışlar saat 2 de . Saat 10 a kadar teslimat yapıyorlar nasıl şimdi erteleyebilirler .
Hocam şubede ise gidip kendiniz alamıyor musunuz ?Arkadaşlar nikeden ürün aldım 2 haftada TRYE geldi ve 4 gündür oturduğum bölgede ama 3 gündür dağıtıma çıkıyor mesajı geliyor sonra erteliyorlar 3 gündür aynı şey oluyor ne yapabilirim
hocam şubesi gemlikde yok bursada var bildiğim kadarıylaHocam şubede ise gidip kendiniz alamıyor musunuz ?
İletişime geçtiniz mi durumu anlatırsanız yardımcı olurlar büyük ihtimal iyi bir kargo şirketidirhocam şubesi gemlikde yok bursada var bildiğim kadarıyla
aradım fakat açmıyorlarİletişime geçtiniz mi durumu anlatırsanız yardımcı olurlar büyük ihtimal iyi bir kargo şirketidir