Yardım Koltuk tekerleği çıkmıyor

Reaksiyon skoru
41
fotoğraflardan anlaşılıyor mu bilmiyorum tekerleğin demiri içinde kaldı yt da video falan baktım pense, kargaburun vs kullanıp çıkartanlar var fakat benim koltuk illalah etti çıkmıyor. başına gelen var mı nasıl çıkartırım bunu bilen varsa. iyi forumlar....

Ekler

• 1767805175567.webp
    1767805175567.webp
    80.8 KB · Hit: 30
  • 1767805190554.webp
    1767805190554.webp
    84.4 KB · Hit: 30
takarken acaba nasıl çıkacak demiştim, çıkmıyormuş

Çıkmıyor maleseff

fotoğraflardan anlaşılıyor mu bilmiyorum tekerleğin demiri içinde kaldı yt da video falan baktım pense, kargaburun vs kullanıp çıkartanlar var fakat benim koltuk illalah etti çıkmıyor. başına gelen var mı nasıl çıkartırım bunu bilen varsa. iyi forumlar....
Hocam wd40 tarzı bir şey varsa o demirin ayaklığa oturduğu kısıma sık yoksa ayçiçek yağı da olur
Bir 30 saniye falan bekle sonra penseyle çekmeye çalış çıkar muhtemelen

takarken acaba nasıl çıkacak demiştim, çıkmıyormuş
aynısı düşündüm çıkmıyor evet :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam wd40 tarzı bir şey varsa o demirin ayaklığa oturduğu kısıma sık yoksa ayçiçek yağı da olur
Bir 30 saniye falan bekle sonra penseyle çekmeye çalış çıkar muhtemelen
denicem annem de aynısını dedi mantıklı gelmedi de denemekte fayda olur
illa çıkacak bu şey

Hocam pense ile hafif sağa sola oynatarak sıkıca asılınca çıkarırsınız yada arkadaşın dediği gibi wd 40 yağ filan biraz daha rahatlatır ama öyle veya böyle zorlamayla çıkıyor meret Tek dikkat etmen gereken asılırken pense ile bir anda çıkınca dengenizi kaybedip düşmeyin. (Tecrübeyle sabit hemde yağsız :D)

Hocam pense ile hafif sağa sola oynatarak sıkıca asılınca çıkarırsınız yada arkadaşın dediği gibi wd 40 yağ filan biraz daha rahatlatır ama öyle veya böyle zorlamayla çıkıyor meret Tek dikkat etmen gereken asılırken pense ile bir anda çıkınca dengenizi kaybedip düşmeyin. (Tecrübeyle sabit hemde yağsız :D)
Düşcem muhtemelen :) şehir dışından dondukten sonra dediklerinizi deneyip sonucu yazarim buraya teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,698
Üyeler
189,312
Son üye
ZeniTW7
Geri