Konteyner kent için İnternet önerisi

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar Hatay'da konteyner kentte kalıyorum.Burada altyapı olmadığından dolayı bir yıl boyunca superbox kullandım ve çok fazla ping sorunu ile karşılaștım. Sözleşme bitti ve internet arayışı içine girdim sizin bana önereceğiniz bir internet var mı? (Konteyner kentte superbox çok yoğun kullanılıyor)

Merhabalar Hatay'da konteyner kentte kalıyorum.Burada altyapı olmadığından dolayı bir yıl boyunca superbox kullandım ve çok fazla ping sorunu ile karşılaștım. Sözleşme bitti ve internet arayışı içine girdim sizin bana önereceğiniz bir internet var mı? (Konteyner kentte superbox çok yoğun kullanılıyor)
Hangi konteyner kentte oturuyorsun bende hataylıyım

Mobil veri hızın kadar alabilirsin başla alamazsın.

peki hangi operatör daha mantıklıdır Vodafone hic kullanan görmedim
Ben Vodafone kullandım ama şuan kullanıma kapandı. Türk Telekom Magnet alabilirsin sınırsız. Ya da bölgede yerel ISS varsa onlara bak, konteyner kentte böyle bir şey kullanan varsa onları araştır.

Ben Vodafone kullandım ama şuan kullanıma kapandı. Türk Telekom Magnet alabilirsin sınırsız. Ya da bölgede yerel ISS varsa onlara bak, konteyner kentte böyle bir şey kullanan varsa onları araştır.
uydu İnterneti diye bisey duymuştum ama denenir mi?

Ya şuan superbox tan 45 50 ping aliyom ama işte biri bağlanınca çöküyor

Dostum ben de Hatay dayım aynı sıkıntıları yaşamış biri olarak ben en son söyle yaptım, TT magnet aldım ekstra olarak Turkcell'den de 400e 60gblik pakete geçtim çünkü gündüzleri çoğu zaman magnetin interneti rezalet onun dışında bu sueprbox seçeneğin var o da çok pahalı ve sınırlı. Ben oyun indireceğim de gece bırakıyorum online falan oyun oynayacgimda telefonu bağlıyorum gündüzleri.

Hocam akşamları zaten internette cok bit sıkıntı yaşamıyorum işte 8 9 10 gibi saatler dışında

Geri