- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,435
Üyenin desteklediği diye bir şey yok. Sadece konu dışı değil bu forumdaki her kısım denetleniyor. Sen gelip konu dışı denetlensin diyorsun.
konu açılmadan önce denetlensin diyorum ben. gereksiz, troll konular çok fazla ama boşa yoruyorum kendimi. anlayamadığım şey madem bu kategorideki (istek ve şikayet) konular genelde d,kkate alınmıyor o zaman neden var?Üyenin desteklediği diye bir şey yok. Sadece konu dışı değil bu forumdaki her kısım denetleniyor. Sen gelip konu dışı denetlensin diyorsun.
Mesaj kasamam olmazaynen katılıyorum en iyisi konu dışı kalksın jsdbfjsbfjsb
burda muhalefet sensin iyi deBoş muhalefet yaratıyorsunuz
Oda hakli buda hakli3 tane moderatör bütün konu dışı kategorisini nasıl denetlesin ?
Yani şimdi siz bu konu dışı bölümü için konuları açmadan öncr denetlemeyi kabul ediyor musunuz etmiyor musunuz?Attığın ilk mesajda açılmadan önce denetlensin tarzı bir şey yazmıyor, konuyu başka yere çekmeye çalışma.
29 30K üye var mod alımı zor bir şey degil.Oda hakli buda hakli
Adamın konuyu asıl açma sebebi benim kardes sırf bana muhalefet olacağım diye actı bu konuyu.burda muhalefet sensin iyi de,?
kdbsosbsobsosbosbejwb
Oh dostum... Bence yazmayı bırak. Buraya yazmamalıydın. Sen giderken ben dönüyordum buralardakonu açılmadan önce denetlensin diyorum ben. gereksiz, troll konular çok fazla ama boşa yoruyorum kendimi. anlayamadığım şey madem bu kategorideki (istek ve şikayet) konular genelde d,kkate alınmıyor o zaman neden var?
konu dışı senin mi olm konu dışı denetlensin diyoAdamın konuyu asıl açma sebebi benim kardes sırf bana muhalefet olacağım diye actı bu konuyu.