KONU KİLİTLENMİŞTİR

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Her seferinde siyasi konulardaki tartışmalar can sıkıcı. Artık kapatılsın şu siyasi konular. Herkes oturduğu yerden birbirine sallıyor karşıdakini tanımadan. Bazıları sadece televizyondan izledikleriyle konuşuyor. Dış politikada iyyiz ama yanlışlarımızda oldu. Ama öncelikle ekonomimize bakalım. Ben üniversite okuyorum 2 yıl sonra mezunum. Evi, arabayı nasıl alacağım onu düşünüyorum. Telefonu olana lüks yaşıyorsun deniliyor ülkede. Ama kimse 1 asgari ücretle iyi bir telefon alınmıyor demiyor. Garip...

Ediyorum usta merak etme :) küçük düşürmekte değil rencide etmek ama neyse seninle tartışmak istemiyorum hadi kolay gelsin.
15 yaşında olduğunu söylediğim için rencide oluyorsan bu senin özgüvensizliğindendir geneldede ağzı olup beyni olmayanlar söyler bu lafları tartışmak istemiyorum falan bana bir karşı argüman sun ki sana saygı duyayım
tabi argüman ne demek olduğunu biliyorsan

@kaplanharun Her eleştiriye saygım var. Ancak siz objektif bakmıyorsunuz. Bana kalırsa bence de çok büyük yanlışlar var. Çok büyük rant var. Ee şuan başa kim gelse o 30 yaptıysa ben 30 a 20 katar 50 rant yaparım kafasıyla hareket edicek. Var mı sence ülkeyi daha iyi yönetebilecek ve oy potansiyeli yüksek bir insan veya parti? Var olduğuna inanıyor musun ya da? Ulu Önderimizin partisinin durumu malum zaten. Ayrıca 60 sene değil 20 sene öncesine bak. Eleştirdiğin hükümetten öncesine bak. Ülkenin ekonomisi ne durumdaymış bu adamlar başa geldiğinde şu ankinden daha mı iyiymiş buna bi bak?

60 yıl öncesi değil Rtenin yapıtgı icraatı neden saymyırsun sadece hatalrını sayıyosn
Dostum rte nin icraatlarına laf söyledimmi ben.
Ben sadece vergileri eleştirdim.
Gördüğüm yanlışları söyledim.
Burada yol yaptı köprü yaptı demenin ne mantığı var.

Sadece bilgisayar başında oturan tek derdi PC toplamak olan 1-2 kişi var buradan oturup hükümeti eleştiriyorlar ya gülerek okuyorum saolun :D
Sen yetkili birine benziyorsun galiba sen neler yapıyorsun mesela hayatında anlatsana bize

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,433
Üyeler
187,051
Son üye
oguzhandnz
Geri