❌İndirim Bitti! Konu yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
O gün benimde alaşım geldiyse ne hikmetse maksimum taksit yoktu o ay. Sonra yine gelir diye almadım. Gelirse alacam, akvaryum tarzı kasalar görselliği ile ön plana çıkıyor

Dostum, hangi departmanda olduğumuz önemi yok. Biraz araştırsan bulursun. Ben sana aynı değil diyorum, sen aynı diyorsun.
Dostum aynı firma olduğunu iddia etmiyorum, hepsi aynı halt diyorum. Senelerce iki firma da İ5 3. nesil gibi zırva sistemleri sıfır diye millete sattılar. Atom bilişim zaten Turbox'un üreticisi. Piyasaya bu kadar çöpbux'u ben sürmedim Atom bilişim sürdü.

Kasa 2k yapsınlar söz alacam harici 3k veresim gelmiyor. Üzerine biraz eklerim marka kasa alirim
ben gittim 3500e lianli vector v100r aldım buna verilir mi o para gözünü seveyim daha 2 ay oldu

Levon adaletliymiş gibi 140mm Corsair ile 120mm Thermalright işlemci soğutucularını karşılaştıran bir adam. Acaba neden?
1771401645616.webp

bundan dolayı

rezil firmandan kimse alışveriş yapmayacak adım soyadım ev adresim tc kimliğim hepsini dmden atayım istediğin kadar aklın sıra korkutmaya calıs, böyle bir seyden dava falan olmayacağını sende bende biliyoruz. Yaşım 15 değil beni korkutamazsın bro
Gönder gelsin bizde konuyu takip ederiz çok heycanlı

rezil firmandan kimse alışveriş yapmayacak adım soyadım ev adresim tc kimliğim hepsini dmden atayım istediğin kadar aklın sıra korkutmaya calıs, böyle bir seyden dava falan olmayacağını sende bende biliyoruz. Yaşım 15 değil beni korkutamazsın bro
Firma benim değil, alenen marka karalıyorsun. Olmayan bir şeyi olmuş gibi anlatıyorsun elinde kanıt yok. Seni korkutmaya da çalışmıyorum. Bu konuda kanunlar nettir. Müşteriler arasındaki ilişkileri etkileyen aldatıcı bilgiler yayıyorsun. Sen şu an firmayı karalıyorsun. Çakma g-skill ram satılmış ya, bunu kanıtlamanı isteyeceğiz. Biz şeffafız. Eğer sen de şeffafsan uğraştırma DM'den gönder.

Firma benim değil, alenen marka karalıyorsun. Olmayan bir şeyi olmuş gibi anlatıyorsun elinde kanıt yok. Seni korkutmaya da çalışmıyorum. Bu konuda kanunlar nettir. Müşteriler arasındaki ilişkileri etkileyen aldatıcı bilgiler yayıyorsun. Sen şu an firmayı karalıyorsun. Çakma g-skill ram satılmış ya, bunu kanıtlamanı isteyeceğiz. Biz şeffafız. Eğer sen de şeffafsan uğraştırma DM'den gönder.
Kaç para alıyorsun merak ettim bu firmadan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş sanırım bu beyler. Daha bir şey yazma gereği duymuyorum ben. hayırlı işler :)
puhahah belli oldu :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,541
Üyeler
189,106
Son üye
Yenos