❌İndirim Bitti! Konu yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
@hakanyildizz peki benim sorum size olacak. Yukarıda atılan sistemlerin hakkı fiyat sizce gerçekten o mudur? 20 yaşında işlemciye o parayı çekmek günah değil mi? O işlemcinin sıfırını 10 yıl önce bile temin edemezsiniz. Nereden buldunuz? İthalatçı belgeniz var mı? O sistemde o parçanın sıfır olup olmadığına dair kanıtınız var mı? Siz yıllarca bu sistemleri çatır çatır trendyolda vs sattınız. Bana bunların cevabını verir misiniz? Belgeleri görmek isterim.

Dark Guardian Pro ile Dragos Ocean modellerinin ikisini de aldım. Öncelikle şunu söyleyeyim, Gamemaster Revenge gibi kasalardan daha kaliteliler. Dragos daha şık, fanları daha iyi soğutuyor. Dark biraz daha yüksek olduğundan içi daha geniş. Ağırlık olarak Dark Dragos’tan daha ağır. Malzeme kalitesi olarak çok yakınlar, Dragos’un bir köşesi plastik kaplama altında da argb led var. İki kasa arasından tercihim Dragos oldu, Dark’ı iade edeceğim (bir iki sorunlu noktası var ama size denk gelmeyebilir o yüzden yazmıyorum). Dragos’un tek beğenmediğim yanı alt fanlar reverse yan paneldeki fanlar ise düz dışarı üflüyor. İçeri hava çekmek için ya görselden feragat edeceksiniz ya da fan alacaksınız. Yanları da reverse vermeleri gerekirdi, en azından bunu bir seçenek haline getirebilirlerdi. Reverse fanları yana alıp alta iki tane reverse fan taktım, eski kasamda 9070xt yükte 68 dereceleri zorlarken şu anda 60-62 derece civarlarında geziniyor.

Dark Guardian Pro ile Dragos Ocean modellerinin ikisini de aldım. Öncelikle şunu söyleyeyim, Gamemaster Revenge gibi kasalardan daha kaliteliler. Dragos daha şık, fanları daha iyi soğutuyor. Dark biraz daha yüksek olduğundan içi daha geniş. Ağırlık olarak Dark Dragos’tan daha ağır. Malzeme kalitesi olarak çok yakınlar, Dragos’un bir köşesi plastik kaplama altında da argb led var. İki kasa arasından tercihim Dragos oldu, Dark’ı iade edeceğim (bir iki sorunlu noktası var ama size denk gelmeyebilir o yüzden yazmıyorum). Dragos’un tek beğenmediğim yanı alt fanlar reverse yan paneldeki fanlar ise düz dışarı üflüyor. İçeri hava çekmek için ya görselden feragat edeceksiniz ya da fan alacaksınız. Yanları da reverse vermeleri gerekirdi, en azından bunu bir seçenek haline getirebilirlerdi. Reverse fanları yana alıp alta iki tane reverse fan taktım, eski kasamda 9070xt yükte 68 dereceleri zorlarken şu anda 60-62 derece civarlarında geziniyor.
kanka özele bakarmısın ya intel işlemcin ile ilgili sorum var

Alınır mı? Kalitesi nasıl

Forumdaki Atom Bilgisayar çalışanının yazdıklarını okuduktan sonra bu firma ürünleri bedava verse yine almam milleti dava ile tehdit etmek nedir. Dua edin HYTE gibi firmalar sizi dava etmesin H70'in neredeyse aynı dizayna sahip olanını sattığınız için.

Benim içim rahat, dragos turbox markalarıyla pc satan sizsini
hani kime ne satılmış diye yükselince şak diye videoyu koydum. Hemen mahkeme de mahkeme diye başladı :)

şunun iğrençliğine bak la :D 1. nesil i7 birde savunuyor bana esamesi okunmuyor bu donanımların valorant bile açamayacak sistem
Hocam knight için yeterli rtx5090'lı sistem mi alsın millet :D

yav kardeşim neyini savunuyon ya bu sistemin neresi edecek

bunun neresi bu para edecek hala meşrulaştırmaya kalkıyon

al kanka bu sistemleri hangisi bu para eder
Dostum fiyat politikası seni ilgilendirmez. Macro Center'a gidip bu muz bu kadar para etmez sahte muz mu diyorsunuz? :D

Dostum fiyat politikası seni ilgilendirmez. Macro Center'a gidip bu muz bu kadar para etmez sahte muz mu diyorsunuz? :D
ahha cevaba bak açıkça diyemiyor fiyatların saçma olduğunu bende biliyorum ama söyleyemiyorum diye fiyat politikası diyor xd

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri