❌İndirim Bitti! Konu yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Firma benim değil, alenen marka karalıyorsun. Olmayan bir şeyi olmuş gibi anlatıyorsun elinde kanıt yok. Seni korkutmaya da çalışmıyorum. Bu konuda kanunlar nettir. Müşteriler arasındaki ilişkileri etkileyen aldatıcı bilgiler yayıyorsun. Sen şu an firmayı karalıyorsun. Çakma g-skill ram satılmış ya, bunu kanıtlamanı isteyeceğiz. Biz şeffafız. Eğer sen de şeffafsan uğraştırma DM'den gönder.

• Ticari markaların korunması bakımından, rakip veya üçüncü kişiler markayı itibarını zedeleyecek şekilde kullanırsa, marka sahibi tazminat davası açabilir.

Ben senin rakibin miyim?

Firma benim değil, alenen marka karalıyorsun. Olmayan bir şeyi olmuş gibi anlatıyorsun elinde kanıt yok. Seni korkutmaya da çalışmıyorum. Bu konuda kanunlar nettir. Müşteriler arasındaki ilişkileri etkileyen aldatıcı bilgiler yayıyorsun. Sen şu an firmayı karalıyorsun. Çakma g-skill ram satılmış ya, bunu kanıtlamanı isteyeceğiz. Biz şeffafız. Eğer sen de şeffafsan uğraştırma DM'den gönder.
İki firmanın bağı olmadığını resmi şekilde kanıtlamak yerine insanları mahkemeye vermekle tehdit etmek :) Hocam gerçekten komiksiniz. Max kurumsallık xD

Hayır yani piyasada gocunacak bir sorununuz yoksa Atom Bilişim adıyla foruma kaydolup öyle paylaşsaydınız. Demek ki firma ismini gizlemek istiyorsunuz

• Marka sahibi zararın somut olduğunu ve karalama nedeniyle itibarı veya ticari değer kaybı yaşadığını ispatlamak zorundadır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• Marka sahibi zararın somut olduğunu ve karalama nedeniyle itibarı veya ticari değer kaybı yaşadığını ispatlamak zorundadır.
@hakanyildizz bence devam ettirme, toplu tüketici hakem heyeti davasına gitmesin bu kingston ramlerden, kapat git hesabını

@hakanyildizz sana burada ekmek yok dostum, youtube kitleye reklam vermeye dön bence
Dostum aynı firma olduğunu iddia etmiyorum, hepsi aynı halt diyorum. Senelerce iki firma da İ5 3. nesil gibi zırva sistemleri sıfır diye millete sattılar. Atom bilişim zaten Turbox'un üreticisi. Piyasaya bu kadar çöpbux'u ben sürmedim Atom bilişim sürdü.
kim buna çakma g-skill dedi la adam kendi karalıyor markasını

kim buna çakma g-skill dedi la adam kendi karalıyor markasını
hani kime ne satılmış diye yükselince şak diye videoyu koydum. Hemen mahkeme de mahkeme diye başladı :)

hani kime ne satılmış diye yükselince şak diye videoyu koyduk. Hemen mahkeme de mahkeme diye başladı
ya herkes biliyor bunları izoly bitiroyr turbox başlıyor o bitiyor cartı curtu başlıyor o bitse başlıyro hepsinin de ne hikmetse tasarımı aynı :D sadece logo değişiyor bildiğin fason üretim işte neyini anlatıyon daha çok marka var böyle

hani kime ne satılmış diye yükselince şak diye videoyu koydum. Hemen mahkeme de mahkeme diye başladı :)
Dostum, sen git izoly forumlarında takıl. Farklı firmalardan bahsediyoruz ;)

@hakanyildizz bence devam ettirme, toplu tüketici hakem heyeti davasına gitmesin bu kingston ramlerden, kapat git hesabını
Bu firmadan herhangi bir "çakma" ürün çıkışı olmamıştır ve olmayacaktır. İstediğiniz mahkemeye belgelerinizle başvurabilirsiniz. Siz, sadece markayı karalamak için burada yorum yapıyorsunuz.

Benim içim rahat, dragos turbox markalarıyla pc satan sizsiniz.
Hocam için rahatsa, sorun yok. Biz markayı elinde herhangi bir belge-kanıt olmadan karalayanların canını sıkacağız.

Sen kanunları biraz daha araştır.

yav kardeşim neyini savunuyon ya bu sistemin neresi edecek

bunun neresi bu para edecek hala meşrulaştırmaya kalkıyon
al kanka bu sistemleri hangisi bu para eder

Dostum, sen git izoly forumlarında takıl. Farklı firmalardan bahsediyoruz ;)

Bu firmadan herhangi bir "çakma" ürün çıkışı olmamıştır ve olmayacaktır. İstediğiniz mahkemeye belgelerinizle başvurabilirsiniz. Siz, sadece markayı karalamak için burada yorum yapıyorsunuz.

Hocam için rahatsa, sorun yok. Biz markayı elinde herhangi bir belge-kanıt olmadan karalayanların canını sıkacağız.
Adam açık ve alalen tehdit ediyor rahatlığa bak xD

şunun iğrençliğine bak la :D 1. nesil i7 birde savunuyor bana esamesi okunmuyor bu donanımların valorant bile açamayacak sistem

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,479
Üyeler
189,092
Son üye
EfLetHaL
Geri