öncelikle aşının mantığını anlatayım aşının içerğinde korona virüs var ve bu virüsü vücudunuz yeniyor ve ona karşı bağışıklık kazanıyorsunuz ve eğer ki bir daha vücüdunuza bu virüs girerse daha hafif atlatıyosunuz şimdi konuya gelcek olursak eğer korona olan biri atlatmış ise zaten vücudu doğal antikor kazanmıştır doğal olarak bağışıklık kazanmıştır yani extra aşıya gerek yok belli bir süreye kadar bu süre 3 veya 4 ay diye biliyorumMalum okuldayız okuldan korona pozitif haberleri geliyor bundan dolayı bu hafta aşı olmaya gideceğim eğer virüsü belirtisiz geçiripte olduğunu bilmeden gitsek aşı olsak bir şey olur mu?
Bu BionTech için geçerli değil.öncelikle aşının mantığını anlatayım aşının içerğinde canlı korona virüsü var ve bu virüsü vücudunuz yeniyor ve ona karşı bağışıklık kazanıyorsunuz ve eğer ki bir daha vücüdunuza bu virüs girerse daha hafif atlatıyosunuz şimdi konuya gelcek olursak eğer korona olan biri atlatmış ise zaten vücudu doğal antikor kazanmıştır doğal olarak bağışıklık kazanmıştır yani extra aşıya gerek yok belli bir süreye kadar bu süre 3 veya 4 ay diye biliyorum
Aşının mantığını biliyorum benim sorum farklı şekilde yinede teşekkürleröncelikle aşının mantığını anlatayım aşının içerğinde canlı korona virüsü var ve bu virüsü vücudunuz yeniyor ve ona karşı bağışıklık kazanıyorsunuz ve eğer ki bir daha vücüdunuza bu virüs girerse daha hafif atlatıyosunuz şimdi konuya gelcek olursak eğer korona olan biri atlatmış ise zaten vücudu doğal antikor kazanmıştır doğal olarak bağışıklık kazanmıştır yani extra aşıya gerek yok belli bir süreye kadar bu süre 3 veya 4 ay diye biliyorum
İnaktif aşılar için geçerli dediğin.öncelikle aşının mantığını anlatayım aşının içerğinde canlı korona virüsü var ve bu virüsü vücudunuz yeniyor ve ona karşı bağışıklık kazanıyorsunuz ve eğer ki bir daha vücüdunuza bu virüs girerse daha hafif atlatıyosunuz şimdi konuya gelcek olursak eğer korona olan biri atlatmış ise zaten vücudu doğal antikor kazanmıştır doğal olarak bağışıklık kazanmıştır yani extra aşıya gerek yok belli bir süreye kadar bu süre 3 veya 4 ay diye biliyorum
doğrudur biontech mrna aşısı olduğundan dolayı direk vucuda antikor ürettiriyor herhangi bi virüs söz konusu olmadan bende böyle biliyorumBu BionTech için geçerli değil.
BioNTech aşıları mRNA aşısı yani sana direkt bunu ürettiriyor virüsü vermeden.
Birisi virüsü verip vücudun kendisinin öğrenmesi mantığı birisi ise direkt vermeden bunu vücuda ürettiriyor bildiğim kadarı ile.
OFFFFFcanlı korona virüsü var ve bu virüsü vücudunuz yeniyor
Hayır tabii ki. Ne canlı hücresi ya? Nükleik asit veriliyor.Canlı hücre veren aşı biontech diye biliyorum. Neyse tıpçılara bırakalım uzmanlıgımıx değil @DOGANALPASLAN @NakreS14
SorryHayır tabii ki. Ne canlı hücresi ya? Nükleik asit veriliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Covid şüphen varsa 4 5 gün en az bekle. Semptom göstermezsen ol aşını veya test ol hemen gidip ol aşını.