Neler Yeni

Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

Korsan İçerikleri Tüketiyor Musunuz?

• Tüketiyorum.

• Tüketmiyorum.

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Üç program da birbirinden beter. IOBIT Uninstaller yerine Revo Uninstaller kullanabilirsin, Driver Booster ile yanlış sürücü yükleme vakaları yaşandı, CCleaner yerine de Wise Disk Cleaner kullanabilirsin.
Öneri için sağolun.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Tera

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
Netflix, Amazon Prime, Digitürk ve Tivibu üzerinde olmayan dizi ve filmleri korsan izliyorum. Onun dışında son 2 senedir korsan kitap dahil hiç bir şey kullanmadım.
misal zar zor orta segment kasa toplayan bir birey forza horizon 4 oynamak istedi bu adam nasıl alsın oyunu?
Game Pass?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütün oyunlarım orijinal pc de sahte program yok tek crackli korsan kullandığım office word excel.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bütün oyunlarım orijinal pc de sahte program yok tek crackli korsan kullandığım office word excel.
Sanırım Office, Word, Excel internette ücretsiz. Öğrencilere özel. Ben genelde kullanmıyorum ya da Metin Belgesi kullanıyorum.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Bunun daha değişik versiyonları da olabilir mi? "Sen sisteme o kadar para verdin, oyuna mı para veremeyeceksin?" tarzında yorumlar da var. Trial sürümler kullanıyorum, Windows da orijinal.

Üç program da birbirinden beter. IObit Uninstaller yerine Revo Uninstaller kullanabilirsin, Driver Booster ile yanlış sürücü yükleme vakaları yaşandı, CCleaner yerine de Wise Disk Cleaner kullanabilirsin.
Hocam gerçekten kendimizi zor sistem toplayanların yerine koyarak düşünmeliyiz onlar için 500 lira demek sistemini geliştirebilmek, klavye mouse alabilmek demek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Netflix, Amazon Prime, Digitürk ve Tivibu üzerinde olmayan dizi ve filmleri korsan izliyorum. Onun dışında son 2 senedir korsan kitap dahil hiç bir şey kullanmadım.

Game Pass?
Game pass aylık 30 lira siz bir oyunu 2 sene boyunca oynasanız 30×24= .

• Beğen

Tera

80+
Hocam gerçekten kendimizi zor sistem toplayanların yerine koyarak düşünmeliyiz onlar için 500 lira demek sistemini geliştirebilmek, klavye mouse alabilmek demek.
Siz beni yanlış anladınız, benim korsana garezim yok. Kimin kullanıp, kullanmayacağına da karışmam. Bazı insanlar o sistemin alın teriyle toplandığını bilse böyle konuşmaz zaten.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bunun daha değişik versiyonları da olabilir mi? "Sen sisteme o kadar para verdin, oyuna mı para veremeyeceksin?" tarzında yorumlar da var. Trial sürümler kullanıyorum, Windows da orijinal.

Üç program da birbirinden beter. IObit Uninstaller yerine Revo Uninstaller kullanabilirsin, Driver Booster ile yanlış sürücü yükleme vakaları yaşandı, CCleaner yerine de Wise Disk Cleaner kullanabilirsin.

Wise Disk Cleaner yerine açık kaynak BleachBit aracı tercih edilebilir.

• Beğen

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Siz beni yanlış anladınız, benim korsana garezim yok. Kimin kullanıp, kullanmayacağına da karışmam. Bazı insanlar o sistemin alın teriyle toplandığını bilse böyle konuşmaz zaten.
Hocam çevremde çıraklık yaparak pc toplayanlar var büyük zorluklarla para biriktirerek, o kişilerin bir oyuna 100 lira bile vermesi mümkün değil.

• Üzgün

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu soru, korsan tüm içeriklere dahildir. Bu içerikler dizi veya filmde olabilir, herhangi bir oyun veya programda olabilir.
Çocukken kullandım hemde baya ama sanırım son 2 3 senedir pc ye korsan hiçbirşey girmedi.

• Beğen

Urthemiel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Alperen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Game pass aylık 30 lira siz bir oyunu 2 sene boyunca oynasanız 30×24= .
2 sene boyunca oynayacağınız bir oyunu bir zahmet alın kusura bakmayın ama. Ben belirli kriterlerin dışında korsan kullanımını desteklemiyorum. Oyunların fiyatının bu seviyede olmasının sebebi firmalar değil kendi ülken. Hesabı başkasına sorman gerekirken acısını firmalardan çıkartmaya çalışmanız ve bunu ''kimisi için 500 TL şöyle'' demeniz yanlış. Sonra ''neden Türkçe yama gelmiyor, neden firmalar ülkemize değer vermiyor?'' gibi sorularla karşı karşıya kalıyoruz ki cevabı da açık bence Unutmayın bu ülkede maalesef eğlence sektörü artık bir lüks sayılıyor. Her şeye rağmen 7-8-9K bir sisteme bütçe ayırıp bir oyuna para ayıramamak bence bir bahane değil. Şahsen orta gelirli (artık orta gelirde yok maalesef ülkemizde ya zenginsin ya fakir) bir aile bütçesiyle ben 7-9K bir sisteme para bayılamıyorum. Olmadığından veya alamadığımdan mı? Hayır. Ayağımı yorganına göre uzatıyorum. Dediğim gibi belirli KRİTERlerin dışında oyuna para verememek sadece bahane yaratmaktan ötesi değil.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,890
İsim
Metehan Akyalı
Bu soru, korsan tüm içeriklere dahildir. Bu içerikler dizi veya filmde olabilir, herhangi bir oyun veya programda olabilir.
Netflix'te bulamadığım film, dizi veya belgeselleri internet siteleri üzerinden izliyorum.
Onun dışında soracak olursanız oyunlarım ve ofisteki gerekli programlarımın hepsi orjinal.

• Beğen
Top Bottom