Neler Yeni

Korsan Oyun Kullanıyor Musunuz?

Korsan Oyun Kullanıyor Musunuz?

• Kullanıyorum.

Oylar: 215 54.6%
  • Kullanmıyorum.

Oylar: 179 45.4%

• Oy kullanan toplam üye
    394
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

zaq aura

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Kullanmıyorum bilgisayarı riske atmak istemem.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
eskiden (cdcilerden oyun aldığımız zamanlar) kullanırdım. çünkü ona para veriyordum dolayısıyla bilmiyordum korsan olduğunu. biraz yaşım büyüyünce fark ettim meseleyi ve sonra basitçe düşündüm kendi kendime "yarın bir makale yazsam ya da çeviri yapsam, birisi de bunu benden izinsiz kullansa, ne hissederim?" ondan sonra hiç korsan oyun oynamadım.
Dipnot: özellikle fiziksel olmayan bir örnek verdim ki "öğ öğ fiziksel şey çalmakla bu farklı öğ öğ" demesin. kimsenin de hayatına karışamam. iyi forumlar.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
eskiden (cdcilerden oyun aldığımız zamanlar) kullanırdım. çünkü ona para veriyordum dolayısıyla bilmiyordum korsan olduğunu. biraz yaşım büyüyünce fark ettim meseleyi ve sonra basitçe düşündüm kendi kendime "yarın bir makale yazsam ya da çeviri yapsam, birisi de bunu benden izinsiz kullansa, ne hissederim?" ondan sonra hiç korsan oyun oynamadım.
Dipnot: özellikle fiziksel olmayan bir örnek verdim ki "öğ öğ fiziksel şey çalmakla bu farklı öğ öğ" demesin. kimsenin de hayatına karışamam. iyi forumlar.
hocam şimdi güzel bir yere değinmişsiniz fakat şöyle bir şey var mesela en iyi oyun gibi görülen bir oyun rdr 2 yi ele alalım
indirimde 200tl idi asgari ücretin 14de 1i şimdi asgari ücretin 14de 1ini oyuna veremem kimse kusura bakmasın
sonrasında herkes korsan kullanmıştır gerek film dizi olsun veya mesela internette gezginlerden filan illa herkes bir şey indirmiştir veya maçı internetten izlemiştir
makale konusunda haklısınız ama hocam şimdi sizin oyununuzu bir yarı alıyo bir yarı korsan kullanıyo zaten oyun güzel oyunun karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz bile yani o yüzden bu kadar tartışılcak bir şey yok
fiyatı düşük tutarak daha çok saatma ihtimalleride var bence daha güzel bir ihtimal
ve onu crackliyen ben değilimbaşkaları crakliyor yni emeğini ben çalmıyorum pc kötü sadece 3 oyun filan var pc de ama yarın 700tl ye mükemmel bir oyun çıska crack indiririm

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
rdr 2 yi ele alalım
indirimde 200tl idi asgari ücretin 14de 1i şimdi asgari ücretin 14de 1ini oyuna veremem kimse kusura bakmasın
inanır mısın ben de o parayı veremediğim için oynayamıyorum. korsan indirmeyi bir seçenek olarak görmediğim için oynamıyorum.
makale konusunda haklısınız ama hocam şimdi sizin oyununuzu bir yarı alıyo bir yarı korsan kullanıyo zaten oyun güzel oyunun karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz bile yani o yüzden bu kadar tartışılcak bir şey yok
şimdi şöyle benim maliyetimi karşılaması ya da karımın çok yüksek olması önemli değil. ben bir ürün üretmişim ve kimsenin (isterse 1 milyar satsın) izinsiz kullanmasını istemem. istesem zaten hayır kurumalarına bağışlarım. hakkımı da asla helal etme. yasal yollara da başvururum.
fiyatı düşük tutarak daha çok saatma ihtimalleride var bence daha güzel bir ihtimal
ama ortada bir maliyet ve kazanç beklentisi var. hissedarlar var. marka ismi var. "ben buna bir fiyat biçmişim, beğenmiyorsan kullanma" derim.
ve onu crackliyen ben değilimbaşkaları crakliyor yni emeğini ben çalmıyorum
şimdi burada da şöyle bir "fiziksel" örnek vereyim. biri dükkanın kilidini kırsa, siz içerden mal çalınca bu hırsızlık olmaz mı? aynısını fiziksel olmayan üretimler için de örnekleyebilirsiniz. (çevirinin sızdırılması vs)
yarın 700tl ye mükemmel bir oyun çıska crack indiririm
ben kimseye "indirme kardeşim" vb demiyorum artık. yasalarda suç bireysel, dinimde günah bireysel. ben sadece insanlar farklı bir açıdan da baksın istiyorum o kadar.

Korsan oyun kullanıyor musunuz?

NOT: Forumda korsana destek verilmediğini biliyorum. Sadece forumun ne kadarı korsan kullanıyor merak ettim..
dibine kadar kardeşşş

.RBO.

80+ Silver

NOT: Forumda korsana destek verilmediğini biliyorum. Sadece forumun ne kadarı korsan kullanıyor merak ettim..
Cod 2 ye 50tl vermeye değmediği için onu korsan aldım onun dışında yok

Impe

80+ Silver

zorunda kalmadıkça hayır ama çok pahalıysa vede çok canım çektiyse oynayıp sonradan para biriktirip alıyorum

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Yusuf Karakaya

150TL yi geçmediği sürece hayır

Komando41.

80+ Silver
PS5 almayın o zaman hocam. PC tarafında fiyatlar gayet uygun istisnalar dışında.

Şunun açıklamasını da yapayımda anlamadan kızgın atmayın. Eğer paranız yetmiyorsa PS5 oyunlarına almanıza gerek yok çünkü köşede durmasının size bir faydası yok. Korsan kullanım zaten şuanda mümkün değil PS5 için (ki desteklediğim bir şeyde değil). Bütçenize uygun olarak PC alınabilir o mantıkta söylüyorum. Yoksa git PS5 al yada alma beni hiç alakadar etmiyor sadece alternatifleri olduğunu söylüyorum. PS firması benim babamın şirketi değil neticede. İşin kısası oyunların pahalı olması senin korsan oynayabileceğin mantığına gelmiyor ona ithafen yazdım fakat yanlış anlaşılmalar olmuş. (idrak etmeden kızgın atmaya devam edin. Oyun alamadığınız PS5'i TV önüne süs diye koyarsınız :) )
Maaşı düşük olan bi insan 30 tl de olsa zor gelir ayrıca niye alamazmış o insan değilmi

Everstal

80+
Bazı oyunları korsan yüklemek daha mantıklı, onun dışında korsan asla kullanmam. (Rockstar'ın eski oyunları)
Tüm oyunları korsan oynayan kişiye de saygım yoktur, özellikle 'enayi, sen para veriyorsun ben beleş oynuyorum ahaha' diyen maymunlara.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,651
Üyeler
166,584
Son üye
crawl018
Top Bottom