eskiden (cdcilerden oyun aldığımız zamanlar) kullanırdım. çünkü ona para veriyordum dolayısıyla bilmiyordum korsan olduğunu. biraz yaşım büyüyünce fark ettim meseleyi ve sonra basitçe düşündüm kendi kendime "yarın bir makale yazsam ya da çeviri yapsam, birisi de bunu benden izinsiz kullansa, ne hissederim?" ondan sonra hiç korsan oyun oynamadım.
Dipnot: özellikle fiziksel olmayan bir örnek verdim ki "öğ öğ fiziksel şey çalmakla bu farklı öğ öğ" demesin. kimsenin de hayatına karışamam. iyi forumlar.
hocam şimdi güzel bir yere değinmişsiniz fakat şöyle bir şey var mesela en iyi oyun gibi görülen bir oyun rdr 2 yi ele alalım
indirimde 200tl idi asgari ücretin 14de 1i şimdi asgari ücretin 14de 1ini oyuna veremem kimse kusura bakmasın
sonrasında herkes korsan kullanmıştır gerek film dizi olsun veya mesela internette gezginlerden filan illa herkes bir şey indirmiştir veya maçı internetten izlemiştir
makale konusunda haklısınız ama hocam şimdi sizin oyununuzu bir yarı alıyo bir yarı korsan kullanıyo zaten oyun güzel oyunun karşılığını fazlasıyla alıyorsunuz bile yani o yüzden bu kadar tartışılcak bir şey yok
fiyatı düşük tutarak daha çok saatma ihtimalleride var bence daha güzel bir ihtimal
ve onu crackliyen ben değilimbaşkaları crakliyor yni emeğini ben çalmıyorum pc kötü sadece 3 oyun filan var pc de ama yarın 700tl ye mükemmel bir oyun çıska crack indiririm