Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık mıdır?

Tamam sen de emek hırsızısın. Linux yüklemelisin. OEM keylerin nasıl elde edildiğini biliyorsundur.
dostum retail değil derken orijinal demek istedim. hani sahte veya oem dediğiniz değil. lisanslı kullanıyorum. (retail ve oem kavramlarına hakim değilim kusura bakmayın.)

Hayır en temel paket ve benim kullanıdğım orta pakette de var. Zaten max cihaz desteği kadar kişi kullanabiliyorsun. Üstünü desteklemiyor
Tamam o zaman onda sıkıntı yok mesela YouTube'da adı aile hesabı ondan dedim.

dostum retail değil derken orijinal demek istedim. hani sahte veya oem dediğiniz değil. lisanslı kullanıyorum. (retail ve oem kavramlarına hakim değilim kusura bakmayın.)
Şöyle diyim eğer 1000 TL'lik keylerden değilse o key senin normal olarak alamayacağın bir key. 1000 TL'lik keyler satış için.

biz verilen hizmeti kullanmış oluyoruz crackleyen ise günaha giriyor ama aynı zamnada insanlara iyilik yapıor

Siz tartışadurun ben gidip Death Stradinge 199 TL vermek yerine torrentliyim. Sonuçt Bizi düşünmeden indirimde 200TLye sırf hikaye oyunu satan firmaya yapılan her şey helaldir.
Vaaz da veriyorsunuz ekonomiye göre oh oh ne iyi (!) Bir de diyanet onaylı sürüm gelirse yeme de yanında yat.

Kanada. Bizde de cezası var uygulanmıyor. Avukatlık ve hukuk forumlarında bulabilirsiniz detayları
Ben bunu araştırayım çünkü Almanya'da filan crack işiyle uğraşanlar bizim gibi direkt internetten yüklerse tak kapıya ceza geliyormuş merak ettim şimdi bizde nasıl.

biz verilen hizmeti kullanmış oluyoruz crackleyen ise günaha giriyor ama aynı zamnada insanlara iyilik yapıor
Çalıntıyı kullanmak da suç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bunu araştırayım çünkü Almanya'da filan crack işiyle uğraşanlar bizim gibi direkt internetten yüklerse tak kapıya ceza geliyormuş merak ettim şimdi bizde nasıl.
Bizde uygulanmıyor.

Siz tartışadurun ben gidip Death Stradinge 199 TL vermek yerine torrentliyim. Sonuçt Bizi düşünmeden indirimde 200TLye sırf hikaye oyunu satan firmaya yapılan her şey helaldir.
keşke bunada kanadalı kadına kesilen gibi 5k ceza kesilse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,969
Üyeler
184,709
Son üye
ZAYGOOD
Geri