Neler Yeni

Köyde nasıl daha yüksek mbps alabilirim

Tyne06exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
kaan arbaşı
Ailesel sebeplerden ötürü mecburen köye taşınmak zorunda kaldım burda fiber yok bir şey yok en fazla 16 mbps internet var eski evde en azından 100 vardıda bana yetiyodu 16 mbps ile 80 90 gb oyun indimeye başlayınca eyvah yandık en az 10 15 saat oyunun yüklenmesini bekliyorum bunu nasıl artırabilirim

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Sercan SAYİT
Eğer bulunduğunuz yerde başka altyapı yoksa maalese pc başında olmadığın vakitlerde bilgisayarı download için açık bırakmaktan başka çaren yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Furkan b
gece açık bırakmak en iyi yöntemdir. ve altyapı mı var yoksa superbox yada uydu internet gibi şeyler mi bi bak araştır .

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Bay fahare
Valla en iyisini yapmış ailen depremden dolayı eski evden taşınmak zorunda kaldık yeni taşındığımız yer şehrin en berbat mahallelerinden onu geçtim sanayi bölgesine de yakın soluduğumuz hava bile hava değil gibi neyse soruna gelirsek eğer fazla kişi talep oluşturursa fiber gelir (bizim buradaki köylerde fiber var ) gelene kadar altyapı çok kötüyse eğer airfiber kullanabilirsin (sisli yağmurlu havalarda hız düşebilir ) veya Turkcell superbox veya magnet gibi hizmetler kullanabilirsin

Tyne06exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
kaan arbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla en iyisini yapmış ailen depremden dolayı eski evden taşınmak zorunda kaldık yeni taşındığımız yer şehrin en berbat mahallelerinden onu geçtim sanayi bölgesine de yakın soluduğumuz hava bile hava değil gibi neyse soruna gelirsek eğer fazla kişi talep oluşturursa fiber gelir (bizim buradaki köylerde fiber var ) gelene kadar altyapı çok kötüyse eğer airfiber kullanabilirsin (sisli yağmurlu havalarda hız düşebilir ) veya Turkcell superbox veya magnet gibi hizmetler kullanabilirsin
biz ankaradayız bizde deprem yok

16 yetmiyormu? arttırmanın bir yolu yok ben çok denedim
1741640699008.png

aslında yetmiyor ben Arkham Knight'ı 1 hafa da indirmiştim sistem gereksinimi olayı bozdu işte açılmadı sildim ağladım

Nicodoz

80+
gece açık bırakmak en iyi yöntemdir. ve altyapı mı var yoksa superbox yada uydu internet gibi şeyler mi bi bak araştır .
Saçma sapan önerilerde neden bulunuyosunuz ki ? Superbox uydu internet 16MBPS'den çok daha kötü internetlerdir ve kotalıdır indir bakayım 100GB oyun sonra 29 gün geçirmeye çalış.

Tyne06exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
kaan arbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
EnsarTelli
Ailesel sebeplerden ötürü mecburen köye taşınmak zorunda kaldım burda fiber yok bir şey yok en fazla 16 mbps internet var eski evde en azından 100 vardıda bana yetiyodu 16 mbps ile 80 90 gb oyun indimeye başlayınca eyvah yandık en az 10 15 saat oyunun yüklenmesini bekliyorum bunu nasıl artırabilirim
hocam ya superbox yada hangi sağlayıcısıysa paket yükselt

yada hiç olmadı uzaynet diye bir sağlayıcı var piyasa ya göre 10 kat pahalı ama 100mbps verebiliyor

Tyne06exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
kaan arbaşı
hocam ya superbox yada hangi sağlayıcısıysa paket yükselt

yada hiç olmadı uzaynet diye bir sağlayıcı var piyasa ya göre 10 kat pahalı ama 100mbps verebiliyor
adama 16 dan başka yok diyorum adam paket yükselt diyo allahım kafayı yiyecem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,662
Üyeler
169,596
Son üye
arda121
Top Bottom